Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
frida
björk

26 år och kvinna
Sundsvall,
Västernorrlands län
dagens visdom
Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad
kalendern
klockan
dagens roliga historia
Hur många blondiner krävs det för att göra popcorn? -20! En att hålla kastrullen och 19 att skaka spisen.
dagens onödiga vetande
Den dagliga produktionen av gaser i människans tjocktarm är 7-10 liter. Härav avges cirka 0,5 liter medan tarmväggen absorberar resten.
antal besökare

FridaVictoriaBjörk *

det här är ingen saga, det här är min sanning

senaste blogginlägget
gästbloggning på G

ni såg det och jag skriver. självaste sophie holmbom. jag tyckte det var dags för en uppdatering i fridas ohändelserika blogg. hon har ju själv inte skrivit på ett bra tag så jag tog tag i det. hon har heller ingen aning om att jag skriver, men var det något jag sket i så var det de. jag vet att jag får. och om jag inte skulle ha fått så gör jag det ändå. sug på den fridaaa!

frida har spenderat sitt sommarlov med att jobba, vara med pojkvännen och vännerna såklart. och imorgon, tidigt somfan, åker jag, frida, victora och ida till stockholm och spenderar helgen där. vi kommer ha det så jäääävla roligt. grönan, shopping, the voice, party och ännu mera shopping står på schemat. så det blir inte en ledig stund under vistelsen där. men inte klagar vi. absolut inte. jag är aspepp och det vet jag att dom andra är också. bo på hotell, vem klagar över det? ingen jag känner iallafall.

jag är för tillfället hos frida och ska även spendera natten här eftersom att vi åker så pass tidigt imorgon. så vi ska väl försöka somna i god tid så att vi kommer upp imorgon. vi ska nämligen kliva upp någongång mellan halv 5, 5 på morgonen. för tåget går. 06.10 från stationen. snacka om att vi kommer gå runt som zombies hela jävla dagen. och som pricken över i:et så ska vi på grönan imorgon också. så man måste vara pepp och tillräckligt pigg för att orka med det också. men de ska nog gå bra. vi lyckas alltid bli så förbannat övertrötta så istället för att gå runt och gäspa och sura så skrattar vi åt allt, och då menar jag verkligen allt.

jaja, nu har jag inte tid längre. ska kila upp till frida och tanja och se vad dom jäntorna har för sig. ha en bra helg, för det kommer vi garanterat att ha iallafall. jag signar uuuuut!

13 Augusti 2009  | Länk | fridabjörk | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & frida björk                                             Skaffa en gratis hemsida