Linnea Sofi Lindquist ©
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Linnea
Lindquist

23 år och kvinna
Perstorp,
Skåne län
nya foton


antal besökare

Välkommen!
Tänk att du hittade hela vägen hit, vad kul! Ja, detta är då min fotohemsida, brought to you by Nogg.se ;) Jag bloggar ytterst sällan men när jag gör det så försöker jag göra det så intressant som möjligt. Men jag ville inte ha en blogg, det är inte mitt mål i livet att bli som t.ex. Kissie, eller Dessie eller Mogi ellen nån annan. Jag läser gärna vänners bloggar men helst inte en egen x) Been There, Done that, didnt work.
Ja, allt ni vill veta om mig hittar ni längre upp, där det står Om mig med fetstil. Där finns ALLT! och lite till.
Under rubriken Fotoalbum finns såklart mina fotoalbum, smart va? Där finns allt mellan himmel och jord fotograferat, ibland till och med redigerat! :O
Om ni känner för det kan ni juh alltid lämna en liten kommentar, antingen på bilderna eller i gästboken som ni hittar under rubriken Gästbok i menyn.
Ha det bra!

// Linnea ♪
senaste blogginlägget
Wouldnt change a thing.

Ett tag sedan jag bloggade nu. De senaste veckorna har varit helt awesome. Umgåtts med helt awesome people, ridit helt awesome hästar och kanske det bästa av allt; Jack är tillbaka :D Så nu kör vi stenhårt på träna honom. Jag har även börjat rida Chamaro på lektion, både på onsdagen då det är hoppning och fredagen då det är dressyr :)
Snart är det praoveckor och då är jag hos de personerna jag tycker mest om. Jag och mamma ska dessutom snart till sthlm och hälsa på.
Skolan går väl också bra. Lite tråkigt det här med valet och det, speciellt när man får ett parti att arbeta med som man inte tycker om -.-
Jaja, men nu har jag inte mycket mer att skriva om. Så därför tänkte jag sluta att skriva för att inte tråka ut er ^^,
Btw, bilden är från förra dressyrlektionen på Chamaro :)

PoK
Linnea
5 September 2010  | Länk | Annat | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Lindquist                                             Skaffa en gratis hemsida