Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Annika
Björkqvist

35 år och kvinna
Bromölla,
Skåne län
dagens visdom
Den som njuter alltid njuter aldrig.
klockan
antal besökare

Hej och välkommna till Annika & Midas hemsida!

Denna sida kommer att handla mycket om Cornerstones Commander in Chief eller som han kallas Midas. Sidan kommer även att handla om Mig själv och min andra hund Bamse.

Midas är en hund av rasen Curly coated retriver, han är född 20060415. Curly Coated Retrievern apporterande fågelhund. Med sin täta lockiga päls trivs den med hårt arbete, gärna i vatten. Den älskar som sagt att apportera men kan användas som allroundhund. Curlyn är en trevlig hund som gärna visar hur mycket han älskar sin matte eller husse.
Vill ni veta mer om rasen curly coated retriver kan ni titta in på rasens hemsida: www.curlycoated.se

Jag har en hund till som heter Williams delight Dynamite Dandy eller Bamse (för att han är så stor..ler). Bamse är av rasen Tibetansk terrier och är född 20020128. Han är världens keligaste mysgris, men tyvärr inget att träna med. Om ni tycker att han ser konstig ut är det för att han är nerklippt.
Vill ni veta mer om Tibetansk terrier kan ni titta inom rasens hemsida: www.tibetanskterrier.svktr.nu/

I min Blogg kommer jag att berätta om mig och Midas. Vad som händer i våra liv och resultat på utställningar och tävlingar.

Lämna gärna ett tassavtryck i gästboken.
Kram Annika & Midas.
senaste blogginlägget
Hässleholms utställningen

Hej nu har vi varit i Hässleholm på utställning i två dagar.
I fredags gick det vä sådär. vi fick bra kritik och midas fick en etta, men han rörde sig inte bra. han hoppade på två ben inne i ringen och hade jätteroligt. Naffsade på mamma och spelade allan. men jag får väl se det som att det är bättre att han tycker det är jätteroligt än om han varit rädd. Det är bara att jobba hårdare och jag får väl bli lite hårdare och kräva mer av honom.

Fredagens domare Ann-Christin Johansson skriver:
Hane av utmärkt storlek, välformat huvud med bra uttryck. Bra hals, sluttande kors, välkroppad för åldern. Kunde ha bättre vinklar, rör sig bra, utmärkt pälskvalitet.

lördagen kom och vädret blev lite tråkigare, det regnade så det hade inverkan på både mig och Midas, jag tog mig i kragen och blev lite hårdare och midas lugnade ner sig. Så det gick faktiskt bra inget bus eller trams i ringen och vi fick en etta med Hp! och så visade vi ju att midas kan om Jag vill...

Lördagens domare Rune fagerström skriver:
13 månader medelstor hane som ännu behöver tid för att utvecklas färdigt. goda kroppsproportioner, bra bredd över skallen, nospartiet kunde va bättre utfyllt, vackra ögon och uttryck. Bra hals, rak överarm. bra bröstdjup kort sluttande kors, tillräckliga vinklar bak Bra benstomme tillräckliga lockar, normala rörelser och trevligt temprament.

så det blev ju en bra helg tillslut. Midas och jag är nöjda. Midas halvbror Troy blev Champion!! Grattis!
Lydnads kurserna lider mot sitt slut men det ser ut som vi kan komma med i appellkursen snart, tjoho! men vi tränar ju mycket hemma också naturligtvis.
den 2/6 blir det utställning igen denna gång i Hasslarp och dagen efter ska vi vara med på vårracet på klubben. meddelar hur det gick då..

Kram och puss från Annika och Midas.
20 Maj 2007  | Länk | Hund aktivitet | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Björkqvist                                             Skaffa en gratis hemsida