Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
om mig
Denice
Ask
21 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
kalendern
nya foton

35 cm
antal besökare

Välkommen till Kaninhoppnings Klubben. Hinder ska byggas sen börjar tävlingar men du kan bli medlem redan nu!!:)

Om du har en hona och är intresserad av kaninungar har vi två stycken jättefina kaninhanar redo för avel. Foton på dom finns i Fotoalbumet.

Första tävlingen går i antingen i september eller oktober. Vi ska fixa hinder och sen när vi har tillräckligt många hinder så har vi första tävlingen. Du kan då välja mellan att hoppa 10, 20, 30 eller 40 cm.
senaste blogginlägget
Hästtävling fredagen den 25/7

Min syrra skulle tävla i fyra tävlingar. Dressyr, Pleasur, Hoppning och Barrelrace.
I dressyren kom hon 3:a och var jättenöjd för hon hade stannat på fel ställe. Eftere Pleasuren så var hon lite besviken. Hon visste inte riktigt vad grenen gick ut på. Och Utti gjorde en olydnad när hon skrapa med hoven, det visste inte någon av oss så hon kom 6:a. När det var hoppning var hon rankad som etta. Men precis innan omhoppningen kom kossorna (Hästen har koskräck) så hon blev stressad för hon var tvungen att rida först för annars var alla kossorna där. Hon red så snabbt hon kunde men det räckte bara till en andra placering för där var en B-ponny med som tog en sväng som ingen annan kunde ta. Så hon var en halv sekund snabbare. Efter det var hon riktigt besviken. Sen var du paus för henne och Utti medans de andra tävlade trail. Sen var det Barrelrace. Bella var rankad som vinnare för hon tävlar det och har minst häst. Men syrran vann över henne med 2 HUNDRADELARS SEKUND. Jag var jätteglad och hon med!!:)

Så allting slutade lyckligt.

(På bilden ser du Bella och Frida)

Fler bilder i Fotoalbumet
27 Juli 2008  | Länk | Hästtävling | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Denice Ask                                             Skaffa en gratis hemsida