Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
therese
Gustavsson

33 år och kvinna
Stockholm,
Stockholms län
klockan
nya foton

Hos Helen, min jordgubb i göteborg :) för att festa på kalaset!
antal besökare

oooh, heeting, är du här och läser?! ;) men för att vi ska kunna flörta mer, så måste du ju lämna ett litet spår.. ;) puss & smek!
senaste blogginlägget
0an blir till en 1a!?

Oj oj!

 

Ja, det är tydligen inte vilken dag som helst, enligt Karin - "det är ju sötastetessans födelsedag, hurra hurra hurra". Jag, fyller år? Igen!? Gaah. Som mamma sa imorse, "nu kommer tiden gå snabbare". Tycker inte folk att tiden får tillräckligt snabbt!?

Yeye, 21. Fine, lika bra. Men jag känner mig fortfarande 20. Men vet ni vad de sjunka är - jag tror jag börjar få rynkor!? fan, de såg ut så imorse när jag vaknade och stod och speglade mig i spegeln. Rynkor, 21!? nej, sa han som va hos mig.

Helgens planer; jag ska sörja, helt klart ! Av vilken anledning?

  1. mina födelsedagar då jag blev, 17 18 19 20, så har Stefan alltid varit med mig, men nu 21? Han finns flertal mil ifrån mig. (en bra anledning till att sörja)
  2.  Att få ha Rocki hos mig, hade jag fan gjort vad som helst för.

Det räcker med dom anledningarna.

Men jag har tur också.

Eva, finns. Hon finns hos mig och imorgon ska vi grilla, och busa i vädret och dricka en massa saft (som vi säger). Barnvänliga é vi.

 

Till något annat, jag har ansökt semester 9juli - 6aug ! Enda jag har bokat in är ett underbart besök till min jordgubb och apajävel - alltså Göteborg! sen får vi se !

Jag håller även på att sparar pengar till min resa nästa år, Thailand ! ska vara där 6-10 veckor, allt beror på pengar. Men inte under sexveckor iaf.

 

Äsch,  jag mår bra ! Grattis till mig själv !

 

Tessie.

27 April 2007  | Länk | About me | 5 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & therese Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida