Startsidan Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Michael
Lilja

28 år och man
Hallsberg,
Örebro län
dagens visdom
Om en kvinna letar efter en man är hon antingen ogift - eller också gift.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Vad sade den ena väggen till den andra? - Jag möter dig vid hörnet.
dagens onödiga vetande
madagaskar utanför afrikas östkust är världens fjärde största ö.
antal besökare

Im Mike from paradise !!

Tjenna, namnet var som sagt Michael och jag studerar mitt första åt på John Bauer.


PS: tryck OM MIG uppe i högra hörnet så får ni upp de ni vill veta om mig och mit liv.
senaste blogginlägget
Utvärdering av pengar & webben

Den här veckan har varit intressant lärorik och väldigt rolig. Har haft två bra grupper den här veckan som jag har fungerat bra med. Måndagen och Tisdagen skulle vi ta reda på företag på internet. Min grupp valde Ebay en auktion sida som säljer i princip allting. Jag tyckte inte vi uppfyllde våra mål, vi hade kul och så men vi var lite för slappa. Så jag tyckte inte att vi i gruppen levde upp till våra mål vi hade.

Onsdagen sen på morgonen hade vi ett klassråd, där lärarna hade upplevt dålig koncentration i klassen och att vi var lite för oansvariga. Jag tyckte det stämde de dom sa, de är väldig dålig koncentration i klassrummet och vissa borde faktiskt skärpa sig. Jag är en av dom, jag tog åt mig åt det Bettan sa och ska skärpa till mig nu och satsa lite till för det vet jag att jag kan.

Senare på onsdagen kom Malin ifrån entreprenörs programmet och gav oss en arbetsuppgift, vi skulle komma på en egen affärsidé. Jag hamnade med Anton L och Markus N. Vi valde med att komma på ett eget företag. Vi kom på en idé om att starta en Gaming-support på nätet. Vi gjorde ett kanon jobb i mitt tycke, alla i gruppen var jätte nöjda och gjorde det dom skulle.

Mina mål som jag satte upp för den här veckan var att jag skulle bli bättre på powerpoint vilket jag också blev, eftersom jag gjorde pp i mina grupper. Första redovisningen jag hade om Ebay gick inge vidare, men min andra redovisning gick toppen bra, där kände jag att jag klev några trappor. Detta arbete som Malin gav oss var absolut de roligaste vi har gjort. Det var troppen skulle gärna vilja ha mer av såna arbeten.
7 November 2008  | Länk | Projekt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michael Lilja                                             Skaffa en gratis hemsida