*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Annica
Fransson

48 år och kvinna
Växjö,
Kronobergs län
översättning
dagens visdom
Förändra sig kan ingen - men bättra sig kan alla
kalendern
dagens roliga historia
Vad är det för skillnad på ett finskt bröllop och en finsk begravning? - Vet inte! - En mindre som super!
dagens onödiga vetande
De första nästransplantationerna utfördes i Indien redan cirka 750 f Kr. Näsorna togs från otrogna hustrur.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkommen till migsenaste blogginlägget
En snabb genomgång av sommaren :o)

Har inte varit inne och skrivit på flera månader men nu ska jag väl berätta lite om vad vi har gjort i sommar.

Helgen innan midsommar åkte jag till göteborg ensam för att shoppa lite, väldigt skönt och avkopplande, var bara över dagen och jag tog tåget dit och hem.

Midsommar tillbringade vi hos mina föräldrar, vi firade med midsommarstång och lite släktingar alltid lika trevligt, väl där uppe passade jag på att träffa lite vänner från förr, alltid lika roligt. Hos mina föräldrar stannade vi nästan en vecka, och semestern hade börjat.

Vi tog en liten resa till Gotland, det var en liten impulsgrej så vi fick bara en stuga i 2 nätter men det fick räcka, ska vi åka dit nästa år så får vi se till att boka lite tidigare, för vi hade det riktigt trevligt.

Den 9 juli åkte vi upp till Stockholm, där lämnade Peter och jag barnen och den 10 åkte vi på en weekend till Amsterdam vi hade fått en resa i bröllopspresent, Peter och jag hade det väldigt trevligt, SAS lyckades slarva bort Peters bagage så han fick inhandla nya kläder, inte så roligt men jag var glad att det inte var mitt, hehe. Vi kom hem igen den 13 juli.

Sen har vi inte gjort så mycket vi tog en dag på High chaparral, så vi fick leka lite cowboy, det är ju alltid lika kul.

Det sista vi gjorde var att åka till Borgholm över dagen vi gjorde inte så mycket utan strosade mest omkring och hade det skönt, Lucas och Peter spelade lite minigolf.

Under sommaren har Arvid växt jättemycket och han är så fin, Lucas är självklart också fin och växer så det knakar, han börjar ju 1:an nu om ett par veckor, Arvid ska in på dagis då också, jag tror att det kommer funka bra men man vet ju aldrig.
Lucas har det väl varit lite bråk med, han är inne i en trotsperiod och säger man något så svarar han med ett NEJ, man kan bli skitirreterad, och det är lätt att bli osams, han har alltid varit lätt att handskas med men säger man nej till honom just nu så skriks det och gråts det, det är iofs inget att bry sig om men det kan bli lite jobbigt. Det går väl över vart efter hoppas jag, han är urgullig för det mesta i allafall.

Idag är det min sista semesterdag, har haft semester i 6 v så jag ska väl vara nöjd men ångesten börjar ju att krypa på en, självklart skulle det vara skönt med ett par veckor till, speciellt eftersom det börjar bli lite finare väder nu igen.
2 Augusti 2009  | Länk | Vardag hemma hos mig | 0 kommentar
nya foton
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annica Fransson                                             Skaffa en gratis hemsida