Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Logga in
om mig
Frida
Hansson

32 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.
kalendern
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
resa och allt..


Jag har varit lite off de senaste dagarna.< Men vi var faktiskt i Södertälje mellan torsdag och söndag. Mamma och pappa körde oss upp, då de skulle till Stockholm. Sedan kom de till Södertälje på lördagen och stannade över sedan åkte vi hem.
Vilket väder vi hade! Underbart, fast en aning för varmt för att springa runt med ett spädbarn och fixa och trixa. Jag är inte så mycket för 30 plusgrader. Jag är en mera 20 plusgraders människa. Då brukar jag nöjda mig. Resten blir bara jobbigt med min solallergi.

Adam fick iaf träffa sin farmor och farfar. Och mina föräldrar fick för första gången träffa dem också. Det var ett fint möte och vi hade otroligt roligt ihop. Det togs en massa foton och de kommer snart hamna på min bilddagbok: http://piraten.bilddagboken.se.

Det är mitt i natten nu. Jag är pigg, för pigg. Borde sova. Men jag är så nyfiken ang. dessa namngivningsceremonier vi ska ha. Så jag har börjat planera. Ska försöka planera lite ihop med mamma när jag ska dit. För Micke ska på minisemester, igen! Han åker nu på torsdag och kommer inte hem förrän på tisdag. Så jag åker till mina föräldrar imorgon och stannar till söndag. Så jag blir bara hemma själv i 2½ dag.
2 Juni 2009  | Länk | Adam | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Frida Hansson                                             Skaffa en gratis hemsida