Startsidan Blogg Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Kim
Nordlund

41 år och kvinna
Uppsala,
Uppsala län
dagens visdom
Man får stå ut med regnet om man vill njuta av regnbågen
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Varför är det synd om fåglarna? - Pengar växer inte på träd.
dagens webbspel
antal besökare

senaste blogginlägget
2011 08 01 Ny Dag Ny Vecka Ny Månad

Hejsan !! Men urs vad dålig jag är på att blogga på just denna sida =) . Kanske får ta och skärpa till mig lite. Men kanske är så när man har en till sida att blogga på också som gör att det blir lite mindre på vissa ställen.

Finns ju även inne på http://nordlunds.pointblog.se/ för dom som vill veta det men jag tror tyvärr att man måste vara registrerad för att kunna läsa alla blogg inlägg där inne. Men där inne heter sidan nordlunds och där försöker jag skriva åt minstånde en gång i veckan.

Men tror jag får försöka bli lite bättre på att skriva här inne också.

Idag så har det varit en ganska lungn dag har diskat tvättat vikt tvätt och varit ute och cyklat ett tag med min dotter i samhället och nu på kvällen så har min dotter lekt med min gammla grannes dotter ett tag. Och snart är det väl läggdags om ett tag.

Tänk vad fort sommaren har gåt igentligen för tänk nu är vi redan inne i månad augusti och snart är det dags att börja skolan igen och även börja jobba snart igen.

3 veckor kvar av semester åter står så jag ska försöka att bara njuta av dom sista veckorna jag har =) Inte illa med 8 Veckors semester totalt =) Har haft 5 veckor av 3 kvar inte illa =) Nej nu ska jag avsluta med bild
1 Augusti 2011  | Länk | Mitt livs dagar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kim Nordlund                                             Skaffa en gratis hemsida