Riding Girl
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Veronica
Ljungberg

27 år och kvinna
Falköping,
Västra Götalands län
översättning
dagens visdom
Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta
kalendern
dagens roliga historia
."Hur kom du hem efter festen igår?" "Som en blixt!" "Så snabbt?" "Nej, men liksom i sick-sack..."
dagens onödiga vetande
Av alla grundämnen i världen är radium 224 den giftigaste. Denna naturligt förekommande isotop är 17 000 gånger giftigare än plutonium 239.
nya foton

Detta är min lilla sötnos Brors Rhode..<3
dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

Tja heter Veronica!
Välkommen till min sida och här får du läsa om vad jag gör på dagarna, i skolan, hemma, med kompisarna och även vad som händer mina hästar!!<33

Vill du chatta lite med mig är min e-post:
veronica_ljungberg_92@hotmail.com
senaste blogginlägget
Jösses vad tiden går

Ja det va ett tag sedan jag skrev här på min blogg, men nu har jag äntligen kommit igång igen. Idag så jobbar jag som undersköterska och bor i ett eget hus. Jaa tiden går verkligen fort när man har roligt. Sen jag skrev här sist så är jag förlovad, har tagit studenten, flyttat hemifrån och jag hart skaffat mig en hel del djur. Har nu 2 hästar (Beauty & Brorsan), 2 Hundar (Lina & Lucie) och till sist 2 katter (Nisse & Musse), Men jag får ju inte glömma min fästman Niclas också, vi har varit förlovade i mer än 5 år och tiden bara flyger förbi. Det har varit en hel del upp och ned gångar men man får försöka lösa allting på bästa sätt.

Känns fortfarande som om det var igår man flyttade från lilla Mockfjärd i Dalarna ner till Västra Götaland, men det har faktiskt gått 8 år nu den 28 juni. Min pappa, släktingar och vänner finns fortfarande kvar, men finns inte så många möjligheter att åka och hälsa på med alla djur och jobbet.

Nog om allt detta jag ska försöka bättra mig med att skriva lite mer och oftare, inte för att det kanske är så många som läser detta dock. Lovar inget då jobb, hästar, hundar, katter och fästman tar det mesta av min tid.
22 April 2016  | Länk | Det va ett tag sen | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Veronica Ljungberg                                             Skaffa en gratis hemsida