Jessica Thorsson & Lady In Gold
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Jessica
Thorsson

31 år och kvinna
Mörlunda,
Kalmar län
översättning
dagens visdom
Även den lataste springer när han har eld i byxorna.
kalendern
dagens roliga historia
Olle visar upp sin tågbiljett för konduktören. Då säger konduktören: "Men det här är ju en barnbiljett." "Ja, där ser nu hur mycket tåget är försenat!"
dagens onödiga vetande
Elizabeth I av England spelade bowling.
antal besökare

senaste blogginlägget
Trött och ont :(

Har ont som faan i huvudet idag och jag börjat bli less på att nu. Har inte kunnat sova ordentligt på jag vet inte hur långe så igår vart det bestämmt att så fort jag får pengar igen så blir det att hämta ut sömntabletter till mig så jag får sova på nätterna. Jag tror det mycket har med att göra att jag vet att jag brukar stänga av larmet i sömnen och då vaknar jag inte i tid xD så nu har det istället blivit att jag vaknar varje halvtimme och kollar på klockan får någonstans i mitt medvetande så vet jag att jag att jag annars inte kommer upp i tid tills lady skall ut och jag är livrädd för att det skall bli att hon är kvar inne en morgon trots att det inte gör så mycket men hon vill ju liksom också ha sin frukost mellan 7-8 ;)

i alla fall så ville samuel försöka låta mig sova idag så han erbjöd sig igår att ta ut lady idag på morgonen och jag tackade ja så jag fick fösöka vila lite nu efter att ha haft så mycket i huvudet med skola och hösten och veterinärer och hovslagare som aldrig kommer och så vidare, men trots detta kunde jag inte sova på hela natten utan låg orolig som vanligt, såg samuel gå upp och hörde efter ett tag ladys hovslag utanför fönstret när dem gick ner till hagen och även när han kom tillbaka och sa att hon var ute och fått sin mat och allt sådant så kunde jag ändå INTE somna. jag fattar det inte och min kropp säger ju bara ifrån mer och mer och mer.... gaah har inte varit så här trött på evigheter ju :(


Annars blir det bara lugnt idag. skall vika tvätten om den hinner torka idag. plus packa ner min hunds saker , då han skall flytta med till vansbro som sällskapshund till min sambos systers hund som inte kan vara själv för hon gnäller som satan alltså så då fick ludde följa med. så det blir att packa hans saker och han har en hel del kan jag lova haha... han e lite bortskämd xD precis som min häst hihi.

Ååååhh jag hittade en hubertus sadel igår på tradera med som jag ville ha :( varför kan inte mina pengar ha kommit nu så hade jag haft en ny hubertussadel 17 tum dressyr.... J***A csn xD

5 September 2009  | Länk | Om mitt liv | 0 kommentar
nya foton
nya debattinlägg
Nogg.se   How to activate McAfee antivirus 28 Mars
Vänner & familj   mimmi 13 Jan
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 5 Jan
Nogg.se   Mat.... 10 Dec
50+   speed up PC 21 Nov
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 18 Okt
50+   ang: kort 11 Okt
50+   imssage 11 Sep
Flört & kärlek   KAMAGRA 24 Aug
Flört & kärlek   KAMAGRA 22 Aug

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Thorsson                                             Skaffa en gratis hemsida