Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Carola
Örnsköldsvik

51 år och kvinna
Trehörningsjö,
Västernorrlands län
översättning
dagens visdom
Jag älskar, du älskar, vi älskar. Men inte varandra.
kalendern
dagens roliga historia
"Ni får sluta som chaufför hos mej. Idag var det andra gången på två veckor som ni varit nära att köra ihjäl mej." "Snälla direktören, ge mej en chans till."
dagens onödiga vetande
Det första numret av Expressen kostade 15 öre.
nya foton

Hej Bebis Kira heter jag :) kolla va söt jag är
antal besökare

Hej på er alla som tittar in, och välkomna hit!
Ps. Valpköpare är varmt välkomna att skicka bilder på vovvarna som vi kan lägga in här på sidan!
Valpintresserade, eller ni som har frågor är välkomna att maila oss så svarar vi så snart vi kan! (vill ni någon särskild av oss ngt, vänligen skriv då det namnet inom parantes i rubriken för ditt mail!)
Adress: ccvovvarna@hotmail.com
Lämna gärna en liten hälsning i gästboken!
Hälsn. Carola & Camilla
senaste blogginlägget
Mira & Kira Väntar På Ett Hem :)

Hej jag heter Mira & är rödbrun i färgen som mamma min jag pratar en hel del men älskar att kelas. & Jag heter Kira och är lite ljusare i färgen som min pappa busar en hel del men jag kommer på en gång när du vill kelas med mig el prata.Vi varken kissar el bajsar inne men säger vi till måste ni gå med oss för annars kan det ju hände en liten olycka. Men ej med flit.Vi bor just nu med vår bror Cobra och syster Cita och mamma Nessa och det är lite jobbigt för vi kivas en hel del som syskon brukar göra vi är nog lite less på varandra.Är ute ganska mycket för vi bor i ett stort hus och med mycket tomt och skog runt omkring.Så du som vill ha nån av oss ring vår matte Carola på 0705608341 Vi är renrasig men saknar stamtavla så vi är för den matte el husse som vill ha oss för den vi är och inte vill ställa ut oss utan som en fammedlem.Priset är 6.500 kr och handpenningen är på 1500kr som ej fås igen vid ånger men vi lovar er att ni ej kommer att ångra er om ni tar oss.Kramar och hopp om ett hem från Mira & Kira ;) Skynda ring...
26 April 2009  | Länk | Carola | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carola Örnsköldsvik                                             Skaffa en gratis hemsida