första till tjugofjärde
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Logga in
om mig
tanja
no can tell

23 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
översättning
dagens visdom
Jag sparar just nu till min andra miljon. Den första misslyckades
dagens onödiga vetande
en blixt värmer i genomsnitt upp luften till cirka 3000 grader.
antal besökare

tomtenissensfantasiland


min originalblogg; nogg.se/thebastardkid

tomten, jag önskar mig en bok.. hmm, såklart. ;)nu är det jul igen å nu är det jul igen.

min egen -snartärdetjul- kalender
* 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 happy-24-xmas*
senaste blogginlägget
femtonde december.

- trettonde decemer -
vi hade ett jätte stort so prov idag. industriella revolutionen. dessutom det sista provet för terminen. så på lördagen då pluggade jag med hjälp av mamma heela dagen. efter ett tag så kände vi oss instängda och "luftbristiga" :) så vi gick en sväng, passade på att lämna tbx linas kvällsbok till hemmakväll. sen hände det väl nt så mkt. dessutom så åt jag upp marshmallow fluffen ;( ooops, redan? ;d sedan hände ett mysterium; mamma köpte, smakade och tyckte om nutella. OMG! unbeliveable..
tack för det, istället för marshmallow fluff så har man nutella, fast marshmallow fluff är godast, of course. :)


- fjortonde december -
samma som på lördagen fast ääännu mer, och jag duschade, plugga plugga plugga till so provet ! jipiiiiiii !... not. jag puggade nästan sönder hjärnan, som tur var så hjälpte mamma mig och jag greppade det tillslut. jag ville bara få provet avklarat men ändå så ville jag inte ;s sen sov jag, drömde förmodligen drömmar om industiella revolutionen.. vad vet jag? :) joo, vi klädde granen också, den blev fin :)

- femtonde december -
idag så var jag i skolan och var med på gympan. kommer till det senare. jo, hade lektioner hela förmiddagen, svenska, matte och ... SO ! so provet väntade och jag fick ont i magen så nervös jag var. fast med varje minut som gick så kände jag mig säkrare och säkrare. under provet gick allting galant, well det var ju någon fråga jag inte kunde, men ändå. jag tror detta är en riktigt stor förbättring. :) sen så åt vi lunch, spaggethin (stavas hur?) smakade blää och köttfärssåsen smakade papper. fast det var ju bara min åsikt alla andra tyckte ju om det. åsa försökte tvinga mig att äta, men nepp. är det bläigt så är det. på rasten typ gjorde vi inget och sen så på gympan var jag med. svanskotan är bättre nu, var ju hos kiropraktorn. tydligen så var hela ryggen och lite till konstigt så han rättade till det. kändes skumt. sen efter gympan var vi tvugna att vänta på bussen i en evighet, jeez, dom hade glömt oss. glömt oss ?! vi fick åka med killarna, kul.. sen så var jag med nicole. vi åt nutella, of course, spelade guitar hero och slappade typ. nu bloggar jag musik och ska snart ladda iPoden. långt detta inlägget blev.. :) jaja, byebye. cya. jo juste, fick reda på mitt betyg på det engelska grammatik provet, VG ! yay, :)

hohoho, happy almost christmas ! :)
bild; nån sjukt liten alien skit, :)


15 December 2008  | Länk | happy christmas. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & tanja no can tell                                             Skaffa en gratis hemsida