Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Therese
Häggkvist

32 år och kvinna
Bollstabruk,
Västernorrlands län
dagens visdom
Vi har jämlikhet på alla nivåer.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
"Nu har jag läst i tidningen om hur farlige det är att röka och supa. Så nu ska jag ta mig sjutton sluta läsa tidningen!"
dagens onödiga vetande
I inledningen av varje James Bondfilm avlossas ett skott.
nya foton

Sötisen
Google sökning
nogg.se   Web  
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

senaste blogginlägget
Bättre sent än aldrig :P

Hejsan var ett tag sen man skrev haft mkt annat att göra och så :P Nu har vi äntligen flyttat till en större lägenhet eller hus e det :P den 22 februari gjorde vi det och det gick toppen bra tack till nästan alla som hjälpte till ni är bäst :) Och både vi och djurerna stormtrivs här verkligen jätte roligt att se de :) Min dotter Natasha trivs verkligen super bra glad man e över det <3. Nice nice
Förra veckan var de sportlov då va Natasha ledig från dagis det var hon glad över vi hade fullt upp.Åkte b.la skridskor skidor madrass,badade, min halvsyrra sov här med mera en riktigt härlig vecka :)

I Onsdags va vi på brukshundklubben lite uppspelt och nyfiken var Kiara men gick bra då man lungnade ner hon :) men inte så konstigt va ju första gången med :P och idag lördag har de varit toppen väder gud va skönt äntligen lite varmt och sol vi har varit ute typ hela dagen så kiara e alldeles knäckt nu hon fick springa lös idag väldigt duktig va hon på inkallning då med och inga problem då vi skulle fara aldrig varit det heller inte än iaf :P . Hon älskar verkligen att åka bil har hon gjort sedan vi köpte hon är bra de :) Varit och är super duktig på att hoppa in och ur bilen på kommandon från första gångerna då jag började med det så känns bra :) Började lära hon det ganska fort då vi hade köpt hon så e väl säkert därför det gått så bra :) Det går super bra med katterna med är jätte glad över det aldrig bråkat så det känns helt underbart bra att de gått så smidigt. Nu ska vi ut en sista vända med Kiara innan jag och min underbaraste ska se film <3 Älskar min underbara familj ni är det bästa som hänt mig. Är så himla lycklig med er :D Vet ej vad ja skulle gjort utan er tack mina änglar. Älskar Natasha och Lars så mycket. Puss Puss ha de bäst ;)
15 Mars 2009  | Länk | Om mig och min underbara familj :) | 0 kommentar
nya debattinlägg
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 5 Jan
Nogg.se   Mat.... 10 Dec
50+   speed up PC 21 Nov
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 18 Okt
50+   ang: kort 11 Okt
50+   imssage 11 Sep
Flört & kärlek   KAMAGRA 24 Aug
Flört & kärlek   KAMAGRA 22 Aug
Sport & idrott   Bengin Kama- Vem tror ni vinner Wimbledon? 21 Juni
Jakt & fiske   ang: Vackert jaktmotiv från Nacka - sjön 19 Mars

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Häggkvist                                             Skaffa en gratis hemsida