Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
R.E.M.A.B
R.E.M.A.B

22 år och kvinna
Södertälje,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Ett liv i fattigdom behöver inte vara ett fattigt liv.
kalendern
dagens roliga historia
Gumman hade växlat en 50-lapp till en-kronor, började kontrollräkna men blev sedan nervös, rakade ner pengarna i handväskan och sade, äsch, stämmer det så långt så stämmer nog resten också.
dagens onödiga vetande
Påven Gregorius XIII skar bort tio dagar ur historien för att få styr på kalendern. Därför existerar inte dagarna mellan 5:e och 14:e oktober 1582.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

NYHETER 

Då REMAB fått ett stipendiat från Stiftelsen Ideér för livet (Scandia) på 2500 kr kommer vi nu att träffas mer regelbundet. M kan komma lite sent för hennes träning sak! Det är lungt! Puss puss! Fredagen den 3 april kommer vi att träffas hos E för mysparty kl 18:00.Vi kommer hyra film samt sova över. Självklart kommer vi äte mat och massa godis! Fredagen den 8 maj ska vi ha bakdag hos E kl 15:00. Kakor och bullar bakas och vi kommer att senare gå till Geneta fältet för att ha en gemensam picknick. MER KOMMER SNART M,A,R,E,B.(mvh E:s mamma!)Här är vi... Södertälje! En klubb bara för oss tjejer mellan 10 och 15 år som vill allt från att bara snattra på datorn (Här alltså) till att vara en i gänget! Vi har startat upp på allvar nu och hoppas på att fler vill hänga med i gänget :=) Förutom prat om killar, kläder, skola, sport och konst så har vi klubbkvällar eller om det kanske är bättre att säga, klubbdagar... Det är dagar som vi hittar på något, hela gänget.. Allt från picknick i skogen till experement på tom tits, bio.. ett plask i badhuset... Så vill du bli en i gänget så hör du av dig lättast här.. Ingen kommer få hamna utanför i denna klubb...!! Så ni vet kommer vi göra vissa saker som att gå på bio och de ni läste i de några radarna upp men ni kommer få ta med er en egen viss summa (självklart vi bjuder på lite) fast inte allt...!! Skriv gärna i gästboken :) Du kan kontakta oss på R.E.M.A.B@live.se fråga vad som helst så ska vi försöka svara på det, kontakta oss nu då...!!!!!

senaste blogginlägget
Sorry.. :)

Mycket har förendras i allas liv det är därför vi inte skrivet så ofta... :) men ska försöka skärpa oss.... hoppas jag.. :P


Moh R... :)


M o h
med onda hälsningar
29 April 2010  | Länk | R:s... Moohahahahaha... | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & R.E.M.A.B R.E.M.A.B                                             Skaffa en gratis hemsida