Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
AnnaF
www.nogg.se/sthlmmania

37 år och kvinna
Norrköping,
Östergötlands län
översättning
dagens visdom
Varför glädjas åt andras skandaler, fixa egna.
dagens onödiga vetande
13 personer dör varje år av fallande godis - och läskautomater.
Google sökning
nogg.se   Web  

Välkommen till min hemsida! Här visar jag bilder från mina besök runt om i Stockholm! Här finns också lite kuriosa och onödigt vetande som har med staden att göra!

Jag är stockholmare men bor just nu i Norrköping. Jag åker dock ofta hem och försöker då att ta nya bilder! Stockholm är en mycket vacker stad, speciellt på sommaren! Besöker du staden under sommarhalvåret är en tur med de gamla ångbåtarna ett måste!

Fråga mig gärna om du undrar något om bilderna så ska jag försöka svara. Jag tipsar också gärna om caféer som är värda ett besök! Hoppas du tycker om mina bilder vare sig du är Stockholmare eller inte!

Skriv gärna i gästboken!

 

 

 

 

  Japanska körsbärsträd i Kungsträdgården

senaste blogginlägget
Juni!

Så är sommaren här! Nu SKA jag fotografera mer. Det är ju så mycket lättare när det är sommar och sol, än när det är vinter och grådis!
Snart är det nationaldag också! Det brukar finnas mycket att hitta på inne i stan då. Ett tips är att titta på de tusentals ballonger som släpps från Skeppsbron. Förra året var det 50.000 st, och det lär inte vara färre i år!

Igår gick årliga "Skärgårdsbåtens dag" av stapeln. Vi brukar alltid åka med på någon av ångbåtarna, men i år gick det inte att få ihop. Sitter ju nere i Norrköping för tillfället, och det är lite för långt till Stockholm för att kunna åka upp över en kväll...Får hoppas på nästa år.

Kan tipsa om ett trevligt café: Blå porten ute på Djurgården. De har en fin innergård att sitta på, och kakutbudet går inte av för hackor! Värt ett besök!
4 Juni 2009  | Länk | Om lite allt möjligt....! | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & AnnaF www.nogg.se/sthlmmania                                             Skaffa en gratis hemsida