sennaH!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Hannes
Danielsson

31 år och man
Uppsala,
Uppsala län
klockan
nya foton

sara!
antal besökare

söt ni!
senaste blogginlägget
konstig dröm

jag drömde mkt om höjdhopp.. jag tar alla utmaning o va nära dö..

men överlevde alla.. sen sist är.. en ny byggnad wtc.. då jag stod längst upp o kolla på utsikt sen kom en tjej.. då vi pratade.. sen skojade hon knuffa mig sen jag sa slutar.. tänk om jag ramlar.. då sade hon ne du är tillräcklig stark för kunna står mot mig.. jag skrattade.. då när hon knuffa på skämt då jag faller på skämt men misstag gjorde det på riktig.. när jag faller fr byggnaden då jag vinkade t henne o log för att jag visste jag skulle dö.. men sen när jag kom närmare t marknader.. då såg jag en sak jag kunde över leva då tar jag en försök o bla.. lyckades landar lugnt.. oskaddad..
sen kom hon o ser ledsen.. men sen förstod ej jag står o är oskaddad.. sen kom en min bästa kompis o jag sprang t honom o sade jag klarade det! annars hade jag har va döende utanför! han fattade inte.. då berättade tjejen för kompisen..
bla sen drog jag t frimis o skryta om det t andra.. och tog några öl.. sen träffade jag ludwig då pratade jag lite om den.. sen han trodde inte på det då skippade vi.. o såg en konstig buss.. då vi diskuteras om vad det var? sen pratade vi om bil..

nästa dag
med tidningen osv..

många flämtar o fråga hur kunde jag klarade det samt undviker dom mig.. är jag en människan eller?

4 April 2007  | Länk | dagens nogg | 3 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hannes Danielsson                                             Skaffa en gratis hemsida