Vad är fart? Jo en aussie så klart!
Startsidan Blogg Fotoalbum Om hundarna Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Missnutts Diamond
Rocky

15 år och man
Sveg,
Jämtlands län
översättning
nya foton


antal besökare

HEJ och VÄLKOMMEN till vår lilla sida...min, Rocky, Angus och Amic. Här kan ni läsa vad vi gör om dagarna...eller veckorna. Det kan vara från allt till ingenting...eller mer. 


senaste blogginlägget
Ledighet.

Detta blev förmodligen mitt sista inlägg på denna blogg. Nu kan den som vill följa mig här i stället. Välkomna! http://missnuttsdiamondrocky.minhundsida.se

Det blev lite ledighet även för mig dessa mellandagar. Jag måste erkänna att det har varit skönt. Och välbehövligt. Mest bara vara men härliga promenader med de tre lurviga, som nog också har haft det skönt. Nu är det alldeles snart slut på 2016 och jag kanske skulle ha provat att göra en. Det går nog fort för så mycket har det inte blivit.

Året började med att vi fick en ny familjemedlem, Missnutt's Nostre Amic. Vad gäller Rocky så blev det mest "bara" träning med ett längre uppehåll pga tandskada som resulterade i operation som i sin tur inte läkte som den skulle, så det blev ett återbesök och pencillin. Året fortsatte med lite träning med återigen "skada" typ nackspärr. Vilket gjorde att jag beställde tid för röntgen av nacken. Tack och lov så visade den att det inte fanns några skelettskador förutom att Rocky har börjat bilda artros mellan första och andra halskotan. Förmodligen kommer det av den gången han gjorde den otroligt otäcka vurpan i skogen 2014. Så inget mer halsband för hans del, det blir enbart sele.

För Angus del hände det inte så mycket förutom träning då. Sen avslutar/avslutade vi året med flera besök på Ejra djurklinik pga av diffusa kräkningar men ingen diarré. Flera röntgen med mera och blodprover som visade på att han tappar B12. Så det blev och är dietfoder, mediciner. Återbesök och ännu ett par besök för gastroskopi där apparaten slutade funka så det blev bara lite undersökning så vi ska tillbaka igen nu i januari igen. Hur som så blev han som en annan hund när han fick börja äta B12. Mycket piggare och mycket finare päls.

För Amic så fanns det inga speciella planer förutom det vardagliga. Som att lära sig gå i koppel. påbörja detta med lydnad osv. Vi gick tre kurser, klickerkurs, valpkurs samt bruks/tävlingslydnadskurs. Alla med varierande resultat. Det blev även några utställningar. Tre stycken i valpklass där det två BIR och ett BIM samt två i juniorklass. 

Har jag några planer för 2017 då? Klart jag har men sen om jag ror dem i land är ju frågan.

Rocky: Då han är inne på sitt 10:e år så fortsätter vi att ha kul och hoppas på 0 skador.

Angus: Att allt är bra då vi gjort klart detta med gastroskopin. Och med de nya momenten i brukset och lydnaden, våga mig in på tävlingsplanen.

Amic: Göra röntgen samt MH. Göra en exteriöbeskrivning om han växer på sig bra under kommande år. Starta i lydnad eller rallylydnad. 

Inte speciellt stora planer jag har för oss men alltid något och i första hand ska vi ha kul! Det är det viktigaste!

Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Ha de så gott alla.

30 December 2016  | Länk | Hundliv | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Missnutts Diamond Rocky                                             Skaffa en gratis hemsida