Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Malin
Jonsson

29 år och kvinna
Bollnäs,
Gävleborgs län
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
- Onsdag

Var nästan en vecka sen jag skrev här i bloggen. Men har haft fullt upp och har heller inte haft lust att skriva.
Idag har familjen varit borta 16 dagar, men de känns som om de är flera månader sen dom åkte. Jag har nästan glömt bort dom. Haha needå, men ska bli skönt att dom kommer hem så jag slipper allt städande, disk och laga mat. Det börjar bli rätt jobbigt. Ska nog hämta dom 08.30 imorgon på tågstationen, äntligen får jag min nya parfym ;)
Har inte jobbat på ett par dagar eftersom jag har sån huvudvärk och mår illa. Ska ner på apoteket idag och köpa medicin.
Har varit och tagit blodprov och så idag. Tanten stack mig fel i armen tre jävla gånger. Så jag har massa plåster på armarna nu.
Ska försöka ta mig ett ryck och städa mitt rum nu så det blir lite fint. Har inte ens tagit bort mina julsaker än :D
Tror mormor skulle komma hit sen och göra mig lite sällskap. Det spökar här, så inatt åkte jag till jimmy och sov. Det var verkligen någon som visslade i sovrummet. Det är inte första gången det händer konstiga saker i huset. Ska iväg till synsam idag och kolla ögonen så jag kan få linser igen. Sen ska jag iväg på bandy tänkte jag.
Håller på försöker ordna mig en ny, bättre blogg så kanske jag får lite mer lust att skriva :) Får se när jag får tid och ork att skriva igen. Finns inte så mkt att skriva om, det händer inte så mkt i mitt liv just nu :D
28 Januari 2009  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malin Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida