When I come around
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Sabina
Mällberg

28 år och kvinna
Fagersta,
Västmanlands län
dagens visdom
Ingenting är omöjligt det omöjliga tar bara lite längre tid
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Varför blinkar du med ögonen hela tiden? - För att hålla tigrarna borta! - Men det finns ju inga tigrar här! - Nä, just det!
dagens onödiga vetande
om allt salt i haven skulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 m tjockt lager salt.
senaste blogginlägget
Tada!

Så vad har hänt sedan den 2 juni? För mycket för att komma ihåg! Men jag har iaf flyttat, jobbat som coach och haft två veckors semster. Har nästa vecka kvar att njuta av sen ska man jobba på tills nästa sommar i guess..

Idag var jag med min syster till Åsby i hallstahammar. Spenderade närmare 500 riksdaler. Jag börjar sakta med säkert lära mig värdet av mina kära pengar(not). Förra månaden var jag tvungen att låna lite. Bland annat för att jag skulle ha råd att åka till tyskland och träffa mina underbara vänner verena och julika (eller snarare för att jag skulle ha råd med mat när jag kom hem efter resan). Vi bodde hemma hos julika i en söt liten by som heter Sulz Am Eck. Saknar dom enormt! Vi har planerat lite smått på att dom ska komma hit i höst och hälsa på Sverige.

Det finns mycket att göra i min lägenehet, men det tar sig! Köket som jag började med först blir nog klart sist...

Och fyi, jag har tröttnat på att vara brunett (även kallat svart) så jag är på väg att bli blond igen. Har typ ljusbrunt nu.

Idag är det fint festväder ute men jag kör taxi åt pappa och några fler! Jag kanske "passar på" att ta mig ut på en löptur ikväll då :)
13 Augusti 2011  | Länk | allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sabina Mällberg                                             Skaffa en gratis hemsida