Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Schåfäjjha
Bräbock

28 år och kvinna
Söderköping,
Östergötlands län
dagens visdom
Att hata utlänningar är som att hata resten av världen.
klockan
nya foton

Faktiskt så näckar jag inte.
antal besökare

senaste blogginlägget
.-

Idag har varit en tråkig dag. men det är inget nytt för alla dagar är tråkiga och särskilt de då man är tillbaka till skolan efter ledighet.

 

och intefan blir det bättre när det är onsdag. jag hatar onsdagar för de är så jobbiga och jag orkar aldrig gå på varesig biologin elr franskan. meep.

dock så missade vi i något lyckligt trollslag gympan idag och det livade nog upp stämningen en hel skopa mer. jättehärligt var det, även om jag släpat med mig gympakläderna(eftersom jag ska bli en duktig flicka och duktiga flickor är med på gympan)

 

det blev lite jobbigare att gå på biologin eftersom jag hatar Curt. han pratar jobbigt, skriver så man inte fattar och förstör alla ens svar. dessutom orkade jag inte leta upp böckerna. tror dom ligger hemma men bryr mig allvarligt talat inte. skit ner sig, på dom.

sedan till min, och andras?, lycka så var franskan inställd så de andra (även Almkvast somstruntade i sin spanska) åkte hem medan jag stannade i sörping, satte mig vid  en ledig dator på bibban och lekte att jag hade ett liv.

 

(det hade jag inte)

 

sedan dök dock Vampyr upp och lättade upp stämningen, hanhade glömt skivan som skulle vara i skivfodralet som han försökte lämna in hemma så vi gick hem till honom och då kom jag ihåg att jag hade glömt Samick på skolan.

 

för att citera Vampyr: "du har ovanligt stor empati för den där basen, Sofia"

så förstår ni nog hur jag kände mig. jag hade missbrukat min plats som basägare och stackars Samick stod gråtande under hatthyllan, skräckslagen och upplöst i bitar. han har dock förlåtit mig nu, efter ett par försonningskramar och en puss.

 

sedan ordnade allt upp sig och jag åkte hem, tog ett glas saft och leker fortfarande att jag har ett liv.

 

(men det har jag inte. även om jag lyssnar på Refused och skriver nogg)

2 Maj 2007  | Länk | Soligt. | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Schåfäjjha Bräbock                                             Skaffa en gratis hemsida