every song is a cry for love
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
ida
andersson

27 år och kvinna
Finspång,
Östergötlands län
dagens visdom
Kommer du med lösningen, eller är du en del av problemet?
klockan
dagens roliga historia
- Var kan du alltid hitta glädje, rikedom och välfärd? - I ordboken.
nya foton

titanic bella =)
dagens kortfilm

se filmen >>
senaste blogginlägget
i cant take this

jag orkar inte mer
jag tänker inte orka mer

håller nog på att bli sjuk, och ärligt talat bryr jag mig inte

allt jag ville var att vi skulle hålla ihop, så som riktiga vänner gör"
            det är slut
            det är över
            hör du mig?
            det är slut
            det är över

2PAC DOG DEN 13 SEPTEMBER 1996, OCH MUSIKEN TOG HAN MED SIG.

1. 2Pac dog fredagen den 13:de..

2. Las Vegas är en stad med mycket mutor, det innebär att vem som helst kan har förått 2pac; Läkare, advokater, journalister mm..

3. Den vita Cadillacen med attentatsmännen blev aldrig hittad. Hur kan detta hända när Vegas ligger mitt i öknen?

4. Det är ett litet svart samhälle på norra sidan av Vegas, detta lilla samhälle är endast 8 kvarter långt, attentatsmännen var svarta, vart tog de vägen? Var gömde de sig?

5. Den vita Cadillacen med attentatsmännen passerade ett helt följe av 2pac´s killar, flera av dem livvakter, ingen tar upp jakten på dem och det finns inga vittnen.. Det fanns heller inga vittnen på gatan, hur kan det stämma? Varför inte, speciellt efter en tungvikts fight i boxning?

6. Namnet 2pac bytte till inför sista albumet var Makaveli.. Makaveli var en italiensk krigsstrateg som var förespråkare av att fejka sin egna död för att lura fienden.. 2pac var mycket fascinerad av Makaveli och hade läst hans böcker flera gånger, kanske han tog Makavelis råd?

7. Makaveli skrev två böcker innan han dog. Titta på vad 2pac kallar cd-skivorna i dubbel-cd:n; All Eyez On Me, just det - Book 1 och Book 2

8. På fordralet av 2pac´s senaste skiva, The 7 day Theory, är en bild med 2pac föreställande Jesus på korset. Planerar han en återuppståndelse?

9. Las Vegas ligger mitt i Öknen, varför tog inte en helikopter upp jakten på attentatsmännen? Om ett Casione hade blivit rånat så hade rånaren snabbt fått helikoptrar efter sig.. Varför blev det inte så vid 2pac´s skottdrama?

10. 2pac kremerades dagen efter mordet. Sen när blir man kremerad dagen efter ett mord?

11. Som du läste ovan så är 2pac kremerad, det innebär att ingen kan begära att hans grav skall öppnas som de gjorde med Elvis och Abraham Lincoln.

12. Las Vegas är i relativt stor utsträckning en maffiastad, ingen blir skjuten på strippen. Du behöver praktiskt taget ha tillstånd för att nåt sånt här skall kunna hända. Vem var det som gav order denna gången?

13. 12 skott avfyrades mot 2pac´s bil, Suge blev inte träffad av något medans 2pac fick massor med kulor i sig. Suge blev bara snuddad av en kula.

14. Suge sa att han körde 2pac till sjukhuset och att de hade en konversation. Hur pass allvarligt träffad var 2pac? Plus det att det finns delade meningar om påståendet att Quincy Jone´s dotter var med i baksätet, först var hon det, men sedan inte.. Hur låg det egentligen till med det där?

15. 2pac hade 2 filmer och 3 LP´s som var osläppta när han sköts. Med så många människor upprörda över 2pac´s död, bokstavligt talat, allt kopplat till honom innebär stora summor pengar..

16. 2pac´s video till låten "I Ain´t Mad At Cha" förutsåg hans död.

17. 2pac bar alltid skottsäker väst, av något konstigt skäl så hade han inte detta denna kväll. Varför inte?

18. Minnesservicen som var öppna för allmännheten blev inställda både i Los Angeles och Atlanta..

19. I 2pac´s låt "Life Goes On" från skivan "All Eyez On Me" sjöng 2pac att han ville att "alla rappare" skulle rappa på hans begravning.. Varför ordnade inte Death Row det?

20. I en intervju med 2pac från 1994, sa han innan han åkte in i fängelse att om han någonsin blev satt i fängelse så skulle han bli värre när han kom ut än han var innan. Det blev han. Han sa också att när han kom ut så skulle det vara som att vara återfödd, var det bokstavligt talat? Han har redan "dött" och när han kom ut från fängelset så var han värre än innan. Han bytte sitt rap-namn från 2pac till Makaveli, det kan räknas som en återfödelse, allt som fattas är en fysisk återfödelse. Så här långt har han alltså fullföljt mer än hälften av denna profetia.

21. Suge Knight och 2pac är de enda två personerna inom musikbranshen som har tillräkligt med mod att försöka genomföra en operation av detta slag.

22. På 2pac´s senaste album, som är släppt under namnet Makaveli, albumet "The 7day Theory" står det bara "SIMON" som producent. Det var aposteln som hjälpte Jesus att bära korset och en av de första människorna att bevittna Jesus återuppståndelse. Kan det vara så att Suge är Simon?

23. Texter till Makaveli albumet har övertygande teman av död och återuppståndelse. Tex; På låt 5, "Blasphemy" så säger han "Polare blev skjutna och kom tillbaka återuppstådda". Ett exempel till; På låt 9 "White Man´s World", så säger han "Min tillvaro här blev precis perfekt, tror du jag dör?"

24. Människor som står Death Row nära har själva spekulerat i att skottdramat skulle vara iscensatt.

25. Varför har inte ett bolag som är så stort och mäktigt som Death Row Records erbjudit en summa pengar till den som hittar mördarna?

26. Andra intressanta fakta är med på den senaste skivan. Skivan heter "The Don Killuminati" - The 7day Theory" vilket fortfarande är ett mysterium vad det står för. (Min egna teori är att det har med nummerologin på punkt 28 att göra) Och på insidan av fordralet står det:
"Exit: 2pac
Enter: Makaveli"
Precis som om 2pac har dött och Makaveli blivit född.

27. Varför har Suge Knigt och resten av staden varit så motvilliga att samarbeta med polisen i försök med att lösa mordet?

28.Det finns många nummerologiska sammanträffanden:

- Tupac sköts exakt 7 månader efter att "All Eyez On Me" släpptes.

Numret 7 fortsätter att dyka upp:

- Han sköts den 7 september.
- Han överlevde den 7:de, 8:de, 9:de, 10:de, 11:e, 12:e och dog den 13.
Detta kan förklara "The 7day Theory".

- Hans ålder blir tillsammans 7, (Han var 25 år när han dog, 2 + 5 = 7)
- Han förklarades död kl. 4.03, vad blir 4 + 0 + 3? Exakt, Det blir 7!4 September 2006  | Länk | every song is a cry for love | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & ida andersson                                             Skaffa en gratis hemsida