Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Ann
Dahlqvist

43 år och kvinna
Höör,
Skåne län
dagens visdom
Om mina vänner är enögda betraktar jag dem i profil.
kalendern
dagens onödiga vetande
ett dygn, alltså den tid en planet snurrar kring sig själv, på planeten jupiter är bara 9 timmar och 55 minuter långt.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hej och välkomna hit! Läs och begrunda, men lämna inte min sida utan att skriva i gästboken.
senaste blogginlägget
Börjar se en ljusning

Äntligen är barnen friskare. Helt friska är dom inte, men dom har iallafall inte feber och bara det är skönt. Istället har deras mamma dvs jag, blivit drabbad. Torrhosta, förkyld och allmänt dålig. Blä! Aja, hellre jag än barnen.
I torsdags tog jag ut barnen och min mamma på en liten utfärd. Vi stack till Center Syd och gick där några timmar. Det var så skönt att slippa och glo på dom här väggarna. Det gick väl bra alltihop, men Linn fick ett utbrott när vi var på väg in på KappAhl. La sig på golvet och bara skrek. Så det blev en snabb tur därinne. Synd, för jag behövde ha kläder till Ebbas två-års dag och Linn behöver ha en vårjacka. Så när barnen är hos dagmamman får jag helt enkelt köra ner till Lund för att se ifall jag hittar några kläder till Ebba. Ebba var duktig när vi var iväg. Hon gick hela tiden. Ville absolut inte sitta i vagnen. Bra kämpat, tjejen.

Igår hade jag en kompis på besök. Hon har två barn sedan innan och väntar sitt tredje. Vi satt och pratade och vips så hade eftermiddagen gått. Ute var vi oxå, man kunde ju inte sitta inne när det var ett sådant fint väder. Gud, så härligt det var. Jag älskar solen och jag stod och bara lapade i mig.

Idag är det ju alla hjärtans dag och vi brukar inte fira det, men igår kom faktiskt Lasse hem med en rosbukett till mig och vars två rosor till flickorna. Gissa om att jag blev glad!!! Det var längesedan han gav mig blommor.....

Måste visst sticka nu. Ska vara hos frissan om en kvart!!
Trevlig lördag allihop.
14 Februari 2009  | Länk | Anns funderingar och tankar. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ann Dahlqvist                                             Skaffa en gratis hemsida