Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Kristina
Eriksson

37 år och kvinna
Hudiksvall,
Gävleborgs län
dagens visdom
Om alla människor står i skuld, vem tog pengarna?
kalendern
klockan
dagens onödiga vetande
i en säng kan det finnas upp till två miljoner kvalster.
nya foton

Ulriks fina båt, den ska vi åka mycket med i sommar... :D
antal besökare

Kristina Eriksson

född våren 1982

Jag är en vanlig tjej som bor i Norra Hälsningland tillsmammans med min sambo Ulrik. Jag har en son, Jonathan som snart fyller 5 år, och Ulrik har två barn, Alexander som snart blir 8år och Malin som snart blir 6år.

Jag gillar vintern, men jag uppskattar alla årstiderna. Snöskoter, alpina aktiviteter och pulkåkning med barnen, eller enbart gräva en grotta tillsammans med dom.

Jag älskar att sova, kan sova hela dagarna om jag fick och får jag chansen så gör jag det gärna. Annars så tillbringar jag mycket tid framför datorn och spelar online spelet Seafight, eller så kör jag något spel på X-box 360 eller Nintendo WII. Tur att man bor med en likasinnad ^^

På sommrarna så är vi mycket i våran hemby i Ulriks stuga som han har ute på en ö, som vi har alldeles för oss själva ^^ Där försöker vi vara så mycket det bara går. Annars blir det mycket cruisingar, då gubben har en fin cab och en och annan Dragracningtävling.

Och musik surrar det alltid i mina öron, men jag är inget popsnöre eller radiolyssnare!

 

 Bloggtoppen.se

 

 

senaste blogginlägget
Ja då var vi på gång

Första dagen avklarad... Det ser ut som ett bombnedslag här hemma.. Men äntligen så är vi på gång med omtapetseringen av köket och hallen. Det är tur att man inte gör det själv, jag har kollat lite när Lennart har arbetat och jisses vad med jobb. Mycket spackling, bla mycket spackling av alla snickerier och stommarna till skåpen. Taket har nog inte blivit ommålat sedan huset byggdes skulle jag tro. Lennart gissade att det måste nog målas två gånger tom. Men vi har packat ur skåpen så gott det gick, det som är kvar är ok enligt Lennart. Vad som än händer så blir det bättre än vad det har varit :D

Det känns bra, trots att det blir damm och skit överallt. Men det går att städa. Plus att Lennart använder slipmaskin kopplad till dammsugare, blir betydligt mindre damm på  så vis.

Var ned på JP eller Colorama som det så vackert heter idag och betällde tapetrullarna. Jag hoppas att det blir bra.. Kändes som tapeten till hallen var "gulare" nere i butiken än hemma...  Men som Ulrik sa, det kan nog inte bli fel här.

Men det kommer att bli så fint så. Imorgon jobbar man så det kommer att bli en överraskning när man kommer hem. Taken skall målas i morgon och det ska grundas. :D

 

26 April 2010  | Länk | Livet på en pinne. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kristina Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida