Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
annette
vuorisalo

50 år och kvinna
Helsingborg,
Skåne län
översättning
dagens visdom
Vill du alltid ha sista ordet, talar du snart med dig själv
kalendern
dagens roliga historia
."Ställ er i kö… här ska spelas biljard!"
dagens onödiga vetande
Världens vanligaste namn är Mohammed.
nya foton

Josefine min dotter
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
Hej Och välkommen till min blogg/hemsida som kommer att handla om min familj,vänner,känslor och mycket annat.Blir glad om ni skriver något i min gästbok.
senaste blogginlägget
träning för Josefine hela dagen

Ja nu äntligen har de ordnat sig med Jossans Skolskjuts.För hennes sjukgymnast ordnade det med deras sekreterare..Så F.rom måndag kan hon åka med färdtjänst.Så bra!Hoppas försäkringsbolaget går med på att betala dessa resor.För de har vi rätt till men snåla e dom..Betalar dock 1800 om året för hennes barn försäkring och då i 17 1/2 år de är ganska mycket pengar..ca 30 000 har man betalt´och då tycker jag átt dom kan betala de som resorna går på.

Igår var jag med Josefine hos sjukgymnasten.Och de gick jättebra.Jonna är duktig o josefine kämpar på.Vi tog bussen dit och sedan gick vi till söder för att träffa Janne.Och Josefine gick bra och sedan gick vi till Af och sedan försäkringskassan.Gick vidare till Söderpunkten o fikade.Mums!Sedan kom Martin dit så vi gick lite på söderpunkten.Vi åkte hem och Martin följde med.Så de var skoj..

Ringde Doktor till Jessica för Skolsyster hade ringt mig o trodde Jessica hade köldskador på tårna så vi åkte till doktorn och hon kollade dom.De var en stukning i tårna.Pga av att hon troligen blivit stämplad utan att märka de.Så de skall läka själv.Blev lite problem med tiden bara för Jessicas buss från idrotten var sen och vi skulle ju åka den vanliga bussen ner sen.Men vi hittade en lösning.Men som tur var var Affe på Ättekulla så han körde oss.Tack Affe!Roligt att träffa dig..

Sedan gjorde jag middag.Gjorde läsläxa med Jesper.Sedan planerade vi hans kalas lite vilka som skall komma,lekar,mat o annat.Sen spelade vi spel,kollade Tv och sedan ladde han sig.Gick ner o kollade Tv med Tjejerna.Sen var de sova som gällde för jag skulle upp o jobba.Började kl 9 och jag stängde.

Ja idag började jag dagen med att väcka barnen och sedan duscha.Gjorde frukost.Sedan gick jag o Jossan till bussen för jag skulle åka med henne för hon klarar inte de själv.Och de är jobbigt för henne.Tur jag jobbar nära henne skola.Så jag gick dit sedan.Tog inte ens 10 minuter.Åkte hem o Janne gjorde Maten.Tack Gubbis.Jag hämtade Jesper hos Markus.Jesper leker mycket med honom toni.

Kan de inte bli Mars så man får reda på om Jesper kommit in på skolan.HOPPAS!

Kollat Lets dance och Viktoria svensson åkte ut.Synd!För där finns dom som e sämre.Men men!Jag vet inte riktigt vem jag håller på denna säsong för många är duktiga..Imorgon Blir de att lämna lite tips och handla lite på maxi.Inte mycket men lite..Sen är de robinson och bra boli ihop med Jesper.Imorgon skall vi äta tacogratäng.Mums!Jag skall städa,rymma up lite,tvätta o slappa.

Nä skall sluta nu för jag e trött i armarna.Tänkte mysa med min Man för de är något av de bästa som finns.Han är världens goaste..  Kram o natti!Ha de bra Hörs igen!

16 Januari 2010  | Länk | allt möjligt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & annette vuorisalo                                             Skaffa en gratis hemsida