lev varje dag som om nästa vore den sista!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
emma
andersson

25 år och kvinna
Tomelilla,
Skåne län
dagens visdom
Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben
klockan
dagens roliga historia
Om man korsar ett hus och en katt. Vet du vad det blir? -Nej -En huskatt
dagens onödiga vetande
På en kanadensisk tvådollarsedel vajar en amerikansk flagga över parlamentet.
nya foton


dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

senaste blogginlägget
uppdatering?!

mja, det kanske är så dags med en liten uppdatering här, är ju faktiskt på tiden så att säga. tiden går så sjukt fort, snart är det skolavslutning, snart är det sommarlov med mkt jobb och lite fritid, snart är det varberg och framför allt, snart är det sista året, herregud! vad har hänt?
kan ju säga så att denna vecka har jag varit riktig flitig, i måndags cyklade jag och jenny till köpinge en vända, jag och marie tränade på lindning. i tisdags gick jag 8km med ida och lindade ben, vi fick även reda på boende, FLUGAN :D och box i KASTANJESTALLET, kommer bli skitbra!

vad kul att man kan ändra i denna blogg, skitkul!

iaf, i onsdags var det ridprov som gick åt skogen, lindade upp korta stallbandage och det blev MVG. najs! sen efter skolan stack jag hem och red, städade och tränade. i dag dådå var det POF prov som var lättare än förväntat, jag gick 5km med ida och monica och nu efter skolan har jag och jenny gymmat och så har vi även tagit oss en cykeltur till tomelilla och tillbaka. fick reda på religionsbetyget, VG blir det men det är jag miskäl nöjd med!
imorgon är det fredag = helg = fest hos mig = städa! fullt upp är väl lindrigt att säga, har sjukt mycket att plugga just nu och sjukt mycket annat att göra, känns inte helt bra om jag får säga det själv.
festen hoppas jag dock blir lyckad, men det är ju som sagt vad man gör det till.

Ida sover förresten nu, hon snarkar som vanligt och mumlar något, yey! imorgonbitti ska jag förresten ut och gå 3an med jenny, dock alldeles för tidigt, hoppas dock jag vaknar till ordentligt! men nu väntar sängen.
godnatt.
14 Maj 2009  | Länk | mitt liv! | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & emma andersson                                             Skaffa en gratis hemsida