The Wall of Kajsa
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Kajsa
Djärf

26 år och kvinna
Boden,
Norrbottens län
dagens visdom
Den som talar illa om andra i din närvaro, talar illa om dig i din frånvaro.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Varför har inte Mexico ett olympiskt lag? - För att de som kan springa, hoppa eller simma har redan lämnat landet.
dagens onödiga vetande
1970 försökte sovjetiska vetenskapsmän träna katter att styra robotar. försöket misslyckades.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Tja!                                                                                                                         Jag heter Kajsa Djärf, är 16 år. Umgås mycket med mina vänner och tycker om att röra på mig. Går första året på Kalix Naturbruksgymnasium, bor därför där på veckorna.

senaste blogginlägget
-.-

Fy fan vad jag är besviken!!

Jag trodde verkligen att du skulle bry dig, rikta uppmärksamheten åt mitt håll nu när det andra löste sig...

 

Jag vet och jag ser det själv; Jag låter jävulskt ego just nu! Men det roliga är ju att den egoistiska här är du! Du är det pga dina handligar. Jagär det pga mina känslor... Du bryr dig inte så länge du inte vet vad eller varför.

Räcker det inte med att jag håller på att gå sönder för att du ska vara här för mig? eller för att du åtminstone ska visa någotslags intresse i mina känslor...

Om du bara visste hur mkt tid jag har lagt ner på dig, tänkt på hur jag ska få dig att må bättre. De få gångerna du känner att du vill vara med mig är när du behöver någon att snacka med, mig vill du inte vara med!

Jag har fan i mig förlorat min pappa(inte min pojkvän eller kompis, min pappa...) och tro det eller ej: men de gör ont.

Trots att jag mådde skit så ställde jag upp! Nu mår jag skit och vars fan är du?!

Jag har flera gånger försökt snacka med dig men sist så tittade du på mig som om du bara ville kasta ut mig... tack så jävla mkt!

Och jag vet att jag inte är lika viktig och de förstår jag mkt väl! Men jag vill ändå prioriteras någon gång. Skit inte bara i mig för att de är mkt roligare att göranågot annat! Tro det eller ej men jag har alltid försökt iaf att ge dig tid även om jag velat åka till lule elr nå...

Jaja.. jag vet att du inte kommer att hålla med mig. Jag vet även att du inte ser de som jag ser det. Men jag skriver bara hur jag känner, och det är så här och lite till som jag har de just nu.

Jag visar de inte, jag säger inget. Men borde du inte förstå? Nej, ist så är du svinigt sur och vill inte ens vara med mig! Du är hellre med nån annan nu när allt flyter på...du tänker inte!

Anledningen till att jag skriver det här ist för att prata med dig är att jag vet inte om jag vågar säga nå... du brukar alltid försvara dig ist för att lyssna på vad jag känner och försöka förstå.

Fast jag vet inte ens om du läser det här, du kanske har slutat med det också, men de känns lite bättre nu när jag fått agera av mig...

Jaja, jag vet inte vad jag ska göra. Jag önskar bara att du någon gång kunde ringa mig och vilja hitta på något, du vill aldrig. Så jag ger upp...

-Kajsa.

 

17 Juni 2009  | Länk | "sömnlös!" | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kajsa Djärf                                             Skaffa en gratis hemsida