Allt mitt bär jag med mig
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Sofia
Lindevall

28 år och kvinna
Järfälla,
Stockholms län
dagens visdom
Varför glädjas åt andras skandaler, fixa egna.
klockan
dagens roliga historia
- Varför hoppar inte blinda fallskärm? - Det skrämmer ledarhundarna halvt fördärvade.
nya foton

åre i början av 05
antal besökare

senaste blogginlägget
folk beskriver mig...

här tar jag och härmar folk som har frågat andra att beskriva dom. så nu är det min tur!

Elin Pernstam:

Sofia lindevall, du är allt i en. En som man kan prata om allt, mellan himmel & jord. Du sprider lycka&glädje. Lätt att prata med, du är stark som person. Du har dina speciella egenskaper, envis, glad, nyfiken, vild, bestämd, skrattlig, bra på många vis. Som härma, skämta & vara barnslig. Du är bestämd, du har dina åsikter & vet vad du vill & säger alltid vad du tycker.

Bättre får man leta efter en lååång evighet ^, alla tider & minnen som vi har upplevt är oslagbart, ingen skulle ana någonsin hur knäppa & sjuka vi kan vara, för livet med dig är ett fest, ett liv! Snarare ett party! Vi kan le, gråta, skratta, älska, hata. Det finns ingen slut i universium, likt min vänskap för dig. Du är otroligt vacker, inte bara på utsidan utan även insidan.

Du har en varm hjärta som får mina dagar att flyga iväg lyckligt. Ett bevis att du är speciell som kan få en må så bra! Jag kan stolt säga att jag älskar dig över hela mitt hjärta. För alla pratstunder som vi har upplevt, alla skrattstunder vi har upplevt & alla gräl vi har gråtit för. Allt bara för vänskapkärlek! När vi sitter på en ålderdomshem & stickar ett par sockor till våra barnbarn så ler

jag stolt med all tid jag har tillbringat med dig under livet. Jag dör med ett leende i begravningen, bara för du är den du är! Ett bevis som mirkael sker! Inte ens döden skiljer oss ifrån!

Daniel Littorin:

sofia: en söt tjej med otroligt mycket humor i sig. vi har ett speciellt "företag" tillsammans som jag gillar skarpt.:) du är en så underbar som jag tycker mkt om. en sak är klar, det finns bara en sofia lindevall som dig i världen.

Frej Fredman:

Sofia - du är en speciell person, det är inte lätt att hitta en annan person av din typ. Det var 1 år tillsammans med dig, och det kommer jag aldrig att glömma. Stunderna med dig var bara underbara, men jaja nu ska jag inte babbla om vårt gamla realtion.

Som sagt, du är en unik person och har växlande humör, Ibland är du rentav sagt bara helt glad, myssugen och för att nästa sekund må kass efter en tråkig händelse, det händer visserligen så för alla men du, ännu mer märkvärdigare. Annars är du en glad och aktiv tjej, omtänksam och får lätt vänner pga din utåtriktande.

du är inte rädd för att göra grejer, misslyckas du vill du bara försöka göra grejen igen för att LYCKAS. Det är inte lätt att beskriva varför du är så UNIK men, lär man känna dig så förstår man det nästan direkt. Jo, det var nog allt jag kunde beskriva om dig =) PUSS!

fler kommer kanske;P

 

28 December 2006  | Länk | dag som natt | 4 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sofia Lindevall                                             Skaffa en gratis hemsida