Startsidan Blogg Fotoalbum Om Bouvier Om mig Logga in
om mig
Eva
Temrin

64 år och kvinna
Visby,
Gotlands län
översättning
dagens visdom
Den som tycker om att röra i andras grytor bränner sin egen gröt.
kalendern
dagens onödiga vetande
40% av alla kvinnor har kastat skor på en man.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkommen till min hemsida!Från början handlade denna hemsida om mig och mina bouvierer Angie o Champus. Sedan 11 juni 2009 bara om Champus för att i december 2009 även handla om Arrie. Sedan 1 augusti 2010 så handlar sidan bara om Arrie och mig.Numera ingår även Panda, snart 10 årig dvärgschnauzer och nu också världens bästa Leon, bouvier. Så nu är min flock komplett.From oktober 2015 så är det åter endast Arrie och matte2016 är vi Arrie, Leon, Gazza och Matte 2018 i mars kom Lina till oss.
2018 i augusti fick Arrie somna in. Sååå saknad.
Nu i december kommer Rosa som ny familjemedlem. Då blir vi Leon, bouvier
Gazza,lagotto
Lina, lagotto
Rosa, bouvier
Så nu blir det full fart med träning i stort sett varje dag. Leon är 9 år nu så han får lite mer pensionärsaktiviteter.😊

För den som är intresserad av rasen så finns en hel del nyttig information under rubrikerna "Om bouvier" och "Viktigt om bouvier" men naturligtvis också i bloggen under kategorin Bouvier. Fakta försvinner ju inte bara för att det finns folk som inte bryr sig om den.... men kärleken till rasen gör att jag försöker, när hälsan tillåter, att dela med mig av den information som finns om rasen och försöka uppdatera den när jag orkar, och även ha åsikter om den.Enligt standarder ifrån 1950 och framåt hittar man följande beskrivningar om Bouvier des Flandres:Bouviern skall vara lugn, sansad, klok, orädd, intelligent, initiativrik, energisk och djärv. En arbetande hund som skall ha kort, kraftigt byggd, kompakt kropp med starka muskulösa ben som ger intryck av kraft och styrka utan att verka klumpig.Jag själv har haft bouvier sedan 1976. De första bouviererna såg jag 1969 när vi var på semester i Halmstad. Var med i bouvierklubben innan jag själv skaffade bouvier och var förutom åren 99-02 aktiv i rasklubben på något sätt, oftast på många sätt, fram till 2006 då jag hoppade av.Trevlig läsning!  


senaste blogginlägget
Sista kortet på oss

Leon 💞 är så saknad av både mig och Gazza o Rosie
17 Mars 2019  | Länk | Hundarna | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Eva Temrin                                             Skaffa en gratis hemsida