Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Webbutiker Videoklipp Logga in
Badrum
Färg & tapeter
Heminredning
Heminredning, lantligt
Heminredning, modernt
Heminredning, retro
Heminredning, utländskt
Hushållsartiklar
Köksartiklar
Lampor
Ljuddämpande inredning
Ljus
Mattor
Möbler
Porslin & glas
Rengöring
Sovrum
Textil & gardiner
Vill du att din webbutik skall synas på 11000 bloggar och hittabutik.se?


Foridas
Ostindiskt porslin, siden, Feng Shui, grönt te, hantverk, möbler och konst. Hos oss finner du kvalitet och trevlig personlig service. Känn dig Välkommen till Foridas!
Till butiken | Mer info på HittaButik.seCountry by mail
www.countrybymail.se - nätbutiken med heminredning i lantstil med inspiration av fransk och engelsk lantlig inredning. T ex handtryckta provencetextilier, trådslöjdsprodukter, rottingkorgar, handkviltade lapptäcken, järnprodukter, förgyllda träbokstäver, konstblommor, mjukdjur i organiskt odlad bomull mm.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sefinthem.se
finthem.se säljer hemtextilier och badrumstillbehör med hög kvalitet från Italienska och även Kinesiska tillverkare. Design, funktion och kvalitet utan genvägar. är ledord. Vi representerar Signoria, Bontex, Gedy och Sofada. Du hittar det mesta för att dekorera ditt badrum och allt för att bädda din säng med silkestäcken plus textilier i Egyptisk bomull.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seAfrica Now
Handla schyst design från södra Afrika som både är snyggt och rättvist framtaget. Vi har bl.a skålar, belysning, kuddfodral , smycken och väskor. Mycket är i annorlunda material som t.ex. strutsägg, telefontråd, återvunna plastflaskor, papier mache.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sedesignofitaly.se
....är en online boutique som erbjuder exklusiva italienska designvaror inom kategorierna: - Hemdekor/inredning - Väskor & Accessoarer - Smycken Vi har som ambition tillhandahålla en användarvänlig e-butik med äkta italienska designvaror & hantverk.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seSavannaHome
Textilier, leksaker, väskor och förvaring i modern design. Handgjort av småproducenter i Afrika.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sevackrating
Säljer porslin och andra varor från bla Kina och Japan.Även en del Ryska saker.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seHappy Hedgehog
Happy Hedgehog är en svengelsk butik belägen i ett 1800-talshus i Hantverksbyn, Borlänge. Vi öppnade 2009 och vi har som mål, att hitta ovanliga presenter och kvalitetsprodukter till hemmet och trädgården, både från England och Sverige. Vi på Happy Hedgehog är ett engelskt/svenskt team och vi reser ofta för att hitta ovanliga produkter. Vi har egen inköpare i Storbritannien. Tillsammans håller vi ständigt ögonen öppna för de där speciella produkterna, eller som vi säger "saker vi inte visste att vi behövde"! Vi är särskilt stolta över att vara först med att introducera det Brittiska designföretaget
Till butiken | Mer info på HittaButik.sePresentguiden
Här hittar du presenten till vän eller familj. Hem & Inredning och barn och babyavdelning mm nästan allt möjligt du själv kan komma på. Välkommen in.
Till butiken | Mer info på HittaButik.semishmish
Vi formger och importerar vackra och klassiska möbler och belysning från när och fjärran i en tidlös och passionerad blandning. Vi vill skapa en känsla för Orienten, det mystiska, hettan, sanden, solen, dofterna, romantiken - en känsla som väl blandar sig med det skandinaviskt svala. Många av våra föremål finns bara i några få exemplar, vilket gör att du som kund kan hitta föremål som är både ovanliga och unika. Sortimentet är handplockat med en känsla för vackra former och färger. Det rymmer även varor som är tillverkade av ”re-cycled” material. Med våra varor kommer du att tillfoga ditt hem, din verksamhet en extra dimension, ”Den passionerade Orienten till det stilrena Svenska hemmet”. Många av våra ting har en egen historia att berätta för dig, ett arv, och när du känner till bakgrunden blir de levande.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seIndaba
Indaba betyder ”mötesplats” på zulu och det är precis vad vi önskar att Indaba skall vara. Vi importerar och säljer konsthantverk, design,hudvård och kaffe från Sydafrika, Swaziland och Costa Rica. Vi samarbetar med företag och organisationer med en småskalig produktion, som har schyssta arbetsförhållanden och betalar rättvis lön till sina anställda. Det är också mycket viktigt föross att våra samarbetspartners är engagerade i positiv utveckling av lokalsamhället och anställer personer som annars inte ville haft möjlighet för att få jobb. Hos oss hittar du bland annat unika handgjorda ljus från Swazi Candles, ståltrådkonst från Streetwires, skålar från Wola Nani, naturlig hudvård från Costa Rica och mycket annat. Nya produkter tillkommer hela tiden, så besök våra sidor regelbundet. Mejla till info@indaba.no om det är något du saknar, förslag till förbättringar eller har frågor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterat. ”Gilla” oss på facebook:
Till butiken | Mer info på HittaButik.seA piece of Asia
Asiatisk inredning på nätet. Vi erbjuder ett brett sortiment av handplockade asiatiska inredningsprodukter med allt ifrån retro reklamposters från Shanghai till lampor i härliga sidentyger.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seEllis Corner
Stilen lutar sig åt det amerikanska hållet mixat med det nordiska. Här blandas det lantliga och ruffa med New England och toppas med det barnsliga. Vi ömmar särskilt om privata talanger samt dansk och amerikanskinspirerad inredning. Du kommer att finna att såväl stjärnor såsom hjärtan ligger oss varmt om, just det, hjärtat.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seafricanliving.se
Vi erbjuder handgjorda inredningsdetaljer, kläder och accessoarer direkt från Afrika.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sePretty Home
Vi är ensamma i Sverige att ha Designers Guild hela sortiment. Hos oss kan du köpa möbler, tyger, tapeter, sänglinne, handdukar, kuddar, lädervaror, väskor, mattor. Vi säljer även vackra plädar samt erbjuder ett stort sortiment av accessoarer. Vi har möbler från Müller, Fermob och The Sign. Vi säljer öppna spisar från franska Focus och gör allt från installation till driftsättning. Vi säljer även biobränslespisar från Decoflame, Safretti och Ecosmartfire.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seAfrikaprylar, NYUMBANI
NYUMBANI drivs som enskild firma sedan våren 2008. Vi importerar och säljer textilier och annan heminredning med modern Afrikansk design, via vår webbshop (AFRIKAPRYLAR) men även via återförsäljare och vår egen butik i Landsbro. En bra affär, enligt vår definition, är när tillverkaren av en produkt får skällig ersättning för nedlagt arbete och när köparen får en produkt vars kvalité svarar mot priset. Därför kommer ni aldrig hitta billiga varor tillverkade under dåliga förhållanden av underbetalda arbetare hos oss. Men ni kommer hitta bra varor till ett bra och rättvist pris.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seRöda dörren
Asiatisk inredning ifrån Vietnam och Kina. Direktimporterade handgjorda produkter i naturmaterial.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seafricantouch

Till butiken | Mer info på HittaButik.seAfrikahuset
Afrikanskt hantverk i textil, trä, metall mm från ett femtontal afrikanska länder. Guidade safaris till massajland, Kenya. Afrikaaftnar för slutna sällskap.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seAsia furniture
Vackra,dekorativa och funktionella möbler i klassisk östasiatisk stil med en egen kultur och historia
Till butiken | Mer info på HittaButik.sebaazar.se
Baazar Coffee & Home tillverkar och renoverar kinesiska möbler från hela Kina. Vårt sortiment anses som det bredaste i norra Europa. Många menar att vi har de bästa priserna utan att vi tummar på kvaliteten. Alla antika möbler handplockas på den kinesiska landsbygden och renoveras med traditionella metoder. Våra nytillverkade möbler följer samma tillverkningstradition. Ett genuint hantverk, varsamt anpassat till vår tids önskemål om funktionalitet.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sebaliesque
Baliesque importerar och säljer huvudsakligen asiatiska möbler och heminredningsprodukter.
Till butiken | Mer info på HittaButik.secandybag
Vi kände att det saknades en feminin life style-butik på södermalm, som kunde erbjuda något unikt och handplockat för alla smaker, åldrar, storlekar och inte minst plånböcker. Och det som skapades var en frankrike- inspirerad, rosa, "walk-in closet"-butik med "ögongodis" från golv till tak. Vi erbjuder allt från heminredningsprylar, smaskiga skönhetsprodukter, snygga accessoarer, läckra skor, underbara väskor och kläder som man bara inte kan leva utan, med kvinnlig och romantisk känsla!
Till butiken | Mer info på HittaButik.sedanskdesign
Furniture Möbler & Design är ett privatägt företag som startades i november 2002. Vår idé är att sälja designade presentartiklar, gåvor och möbler över nätet till privatpersoner och företag
Till butiken | Mer info på HittaButik.seeleganti
Eleganti AB startades i november 2005 och saluför presentartiklar och heminredning, huvudsakligen egenimporterat från Kina.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seindiska

Till butiken | Mer info på HittaButik.sejustafrica
Med fötterna i Väst- och Östafrika och en kärlek till den afrikanska kontinenten driver vi butiken och konstgalleriet Just Africa. Vi vill sprida den samtida designen och hantverket till en bred publik i Sverige.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seKoki interiör
Fyll ditt hem och dina sinnen med lust! Vi erbjuder en skön blandning av användbara och vackra ting, skandinaviskt och exotiskt i en spännande mix. Här finner du skön design från Dome och Kamelo. Lekfull betongkonst från svenska Vigrum konstform och Former, vacker provencalsk keramik, handplockad inredning, nytillverkad eller vintage, från Marocko och Fjärran Östern.
Till butiken | Mer info på HittaButik.semakalosating.se
Välkommen till en oas av mysiga färger, underbara dofter, meningsfulla presenter och personliga inredningsdetaljer!
Till butiken | Mer info på HittaButik.semarinprofil
Inredning, kläder och profilprodukter i marin New England-stil
Till butiken | Mer info på HittaButik.semarockobazar
Vi är ett företag som importerar genuint marockanskt hantverk av högsta kvalité till bra priser.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seorienceshop.se
Allt du finner på vår hemsida har vi själva handplockat direkt i Marocko. Har du speciella önskemål om något du inte finner här så hör gärna av dig med ett mail till oss så försöker vi hitta det till dig.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sepacs
Genom solidarisk handel kan du hjälpa fattiga i Pakistan & Indien
Till butiken | Mer info på HittaButik.sespiti

Till butiken | Mer info på HittaButik.sestajlinredning.se
Stajl är en möbel & inredningsbutik med inriktning på Asien och övriga världen. Här finns varor från ca 20 olika länder. Vi har som mål att vara så miljöinriktade som möjligt och handla med tillverkare som arbetar på ett seriöst sätt samt stötta Fair Trade handel.
Till butiken | Mer info på HittaButik.seStanlowi
Möbler och inredningsdetaljer från hela världen
Till butiken | Mer info på HittaButik.sestarport
Välkommen till Starport Interiör - heminredning och möbler i "New Englad" stil.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sestockholm-bombay

Till butiken | Mer info på HittaButik.setabboulihouse.se
Tabbouli House AB är en inrednings- och möbelbutik, etablerad på Scheelegatan i Stockholm sedan 2004. Stilen är en blanding mellan orienten och västervärlden.
Till butiken | Mer info på HittaButik.sethaibuddha.se

Till butiken | Mer info på HittaButik.sethecountryhouse.se
The Country House med anor från den Engelska landsbygden har som ambition och strävan att leverera designade möbler av högsta kvalité. Vi jobbar alltid med de bästa materialen för att produkterna skall ha en lång livslängd och andas stil och kvalité.
Till butiken | Mer info på HittaButik.setinguteoinne
Här säljer vi personliga, vackra och dekorativa ting – för Dig, Ditt hem och Din trädgård!
Till butiken | Mer info på HittaButik.seunika möbler
ter 20 år i branschen tycker vi att vi har lyckats hitta unika kvalitetsprodukter till rätt pris. Leverantörerna är noggrant utvalda för att kombinera kvalitet och priser. Vi har specialiserat oss på att hitta möbler utöver det vanliga till dig som söker något extra
Till butiken | Mer info på HittaButik.sewilt och vackert
Här på Wilt & Vackerts webshop kan du köpa underbara fårskinnsfällar i flera olika färger och storlekar som passar utmärkt i stugan och värmer gott i bilen eller kanske i barnvagnen. Vi har även mysiga fårskinnstofflor i tre olika modeller. Samt högkvalitéts FeuerHand oljestormlyktor som lyser upp i vintermörkret. Eller smarta batterilösa ficklampor.
Till butiken | Mer info på HittaButik.se


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mathilda Hanssen                                             Skaffa en gratis hemsida