Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


Träningsläger!

I helgen var det då dags för kennel lägret och det blev faktiskt som vi hoppades, många trevliga människor, enormt söta och charmiga hundar, intressanta och lärorika tränings stunder och mycket skoj på kvällarna och som en stor bonus så lyckades vi slippa undan regnet under de stunder vi hade kurserna så det kunde inte ha blivit bättre så här första gången.. jag håller iaf tummarna att detta blir en ny Don Fido tradition!

Prins har varit jätte duktig: sovit i samma rum som 3 söta brudar, spårat, letat både godis och leksaker, fått öronvärk av allt beröm(?), blivit kelad med av många, utställningstränat, matvägrat, sovit sked med mig ena natten och som vanligt natt nr 2 dvs vid fotänden med full koll på brudarna, ätit ett helt korvpaket, legat platsliggning, övat på fot och kontakt övningar. Det är så häftigt att se hans utvecklingar, det är verkligen en kanon pojke vi har!!

här nedan finns några bilder ifrån helgens aktiviteter:

Pälsvårds demonstration på Polluxx av Camilla

Polluxx och matte Therese fixade idag titeln KORAD så vi säger *grattis grattis*

Prins och mamma tränar kontakt och fot

Prins och Pappa hälsar på Gittan och Trixxa

Tilda hämtar in konstiga föremål till matte Lena under kvällens tävlings-lekar

Kursledaren Henka visar hur man kampar med Zelma

På eftermiddagen i dag så vart jag akut Mio-sjuk, Mio har nämligen varit hemma hos farmor och farfar hela helgen och vi har inte vågat säga att vi skulle åka B I L till B R U K S, men hon är inte dum fröken Svanström hon nosade igenom våra kläder och blängde för ett ögonblick... men vi hade mutor dels ett stort ben och sen en metall apport vilket i sin tur betyder korv. Jag höll på och fjanta mig med den a´la "den är min" tills johan frågade vad jag gjorde... då kom jag påt! Det är ju MIO, hon som kan bära allt möjligt... *haha* så det var bara att säga bära så tog hon den. Vilken tokig matte och vilken duktig unge!

Nu ska vi försöka memorera vad vi lärt oss och ta nya tag med träningen.

24 Maj 2009  | Träning | 1 kommentar
Jätte trevligt att träffa er i helgen och lycka till mé era bravader med hårbollarna. Hoppas vi ses snart igen :) Kram Camilla

Webbplats: http://hem.passagen.se/viljabriard
Skrivet av Camilla den 24 Maj 2009 23:26
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida