Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2022)
>>


Omtänksamhet

Att Mio är omtänksam vet vi, hon tar hand om, tröstar, hjälper, anpassar leker efter kompisens storlek mm. Men nu har det även visat sig att lille herr plutt också är en omtänksam hund.

I helgen var pappan i huset sjuk och hundarna turades om att vakta honom i sängen, när Prins skulle gå därifrån hoppade han upp i sängen och la han en gosenalle vid pappas sida. Det kan man kalla omtänksamt och tackvare det så vart han mirakulöst frisk efter bara 1 dags mans-sjuka.

I veckan skulle jag åka till jobbet och sprang runt här hemma för att få med mig allt, en aning stressad, och snubblar rakt över Prinsen... Fort var han framme och pussade mig på kinden nästan som ett förlåt fast det inte va hans fel, mammas fina kille.

I dag öppnade vi ett brev som Prins´s uppfödare omtänksamt postat till oss och möts av sånna här förskräckliga bilder: (Ni som är rädda för att drabbas av valp-influensan blundar!)

Ni kan ju gissa vad mina stackars hundar råkat ut för idag, jag som trodde att jag blivit botad av valp-sjukan men det är väl bara att inse för mina små att ränderna aldrig går ur..

Diamond sover hos svärföräldrarna som snällt ställer upp natt efter natt, ni är guld värda!

Nu ska vi bara försöka lära den grabben att inte yla när han är i lägenheter så han kan börja vara hos mamma, henne har han nog saknat massor på de här 1,5 året de har varit ifrån varandra. Hon fyllde år i helgen (Grattis) och briarderna var i syrrans lägenhet under kalaset, vilket vi fick ångra sen när grannen ringde och klagade på skällandet... ajaj!

Nån som har nått tips på hur man får tyst på de små liven?

Tacksamma-Kramar från oss

16 September 2009  | lediga dagar | 1 kommentar
Himla rart med gosenallen! :) Valpsjukan blir man liksom aldrig av med... Värsta viruset är det.. :)

Webbplats: http://www.hot-spots.se
Skrivet av Maria och Dizzco den 21 September 2009 09:13
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida