Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


april

På Diamonds 1 månads dag så kom han hem igen. Det var en vänlig sköterska på Valla djurklinik som bor här i kolmården som tog med sig urnan så vi slapp åka till linköping och hämta den, där kan man snacka om service.

Hur som hellst det var lite läskigt att öppna paketet urnan låg i, för jag visste inte hur den skulle se ut tydligen kan det variera beroende på vart man kremerar sina djur någonstans, jag har hört lite olika versioner.

På kartongen och pappret runt träurnan satt det guld hjärtan och det syndes att den som slagit in urnan lagt en liten tanke bakom allt jobb. Det kändes skönt. Jag hade min syster Emelie här och det var lättare att öppna paketet då. 

Han ligger i en ljus träurna som vi har ställt i matsalen, hans pelle och leo ligger brevid och jag satte dit ett kort på urnan.

Jag har ställt fram lite mer kort på honom nu, det kändes som om jag behövde ha honom nära för att klara sorgen.

Sorgen har gått bra, jag tänker på honom varje dag och försöker glädjas över det vi fick istället för att känna ilska. det är människorna som svek jag är arg och besviken på, Diamonds minne ska vara ljust.

Mio däremot var väldigt deppig första tiden och behövde tröstas och få närhet (mer än vanligt) det är ju iofs inte så konstigt han har ju varit en stor del av hennes liv ända sedan hon flyttade hit för ganska precis 4 år sen, på fredag för att vara exakt.

Diamond hade inte haft så många kompisar efter att han blev könsmogen och fram tills mio kom ett år senare så de fann varandra direkt och jag önskade att vi hade haft kameran med efter den där första promenaden för 4 år sen...

så här var det nämligen : Johan, jag och Mio mötte upp pappa & Diamond på en gräsmatta inärheten av mitt föräldrahem så de skulle få träffas på neutral mark, sen tog vi en kort sväng runt kvarteret och den minen Diamond hade när han insåg att vi skulle följa med honom in, den var obetalbar. Vilken lycka! "En söt hund-tjej som följer med mig in?? -är det sant?!!"

snart är det dags för de årliga vitsippe-korten, vi har haft det som tradition sen Mio kom. Då är det verkligen vår.

//Linda

21 April 2010  | lediga dagar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida