- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Semester!

Nu har min efterlängtade semester statat, men på något vis blir jag alltid lite knäpp när jag vet att jag är ledig. Jag får liksom ingen ro i kroppen. Semestern började inte heller på bästa sätt - såg fram emot vandring i Norge men tyvärr blir det inget med det då jag inte vill vandra ensam. Har dock fått många svar från turistföreningen i Norge och en dag ska jag till Hardanger, kanske senare i sommar/tidig höst. Det har ju varit en dröm länge. Don´t stop me now!

Hur som, jag har ju massor av saker att se fram emot. Bl.a. att jag åker till Danmark och Fionia Cup imorgon...


Heja Sverige......

De senaste dagarna har inneburit lite vardagslyx med klippning och ansiktsbehandling. Det sistnämnda gjorde att jag numer är tömd på talj och har babyrumpelen hud. Sedan har jag fikat på stan, käkat på stan, druckit vin på stan, druckit drink på stan, varit på grillkväll hos Nettan och Co. tillsammans med Jane och träffat lite övriga vänner.

Mamma och jag har hunnit med att åka till klubben där vi först gick en promenad hundarna och där vi tränade lite inkallningar med Iza. Hon är duktig och kunde till och med släppa Janis och Zessi för att springa till mamma. Sedan så fick hon testa tunneln ett par gånger.


Söta lilla Iza...

Sedan har jag ätit lunch med gullungarna idag. Både Ella och Theo undrade när de fick träffa Janis och när jag i min hjärna tänkte att de inte var förrän i augusti fick jag lite panik. Så det blev lunch på Mc Donalds med gullungarna och gullhundarna.


Gullungarna och gullhundarna!

Hundarna och jag har tagit sköna promenader vid havet. Jag har hunnit med att åka till stallet och ta hand om min älskade ponny och rida sköna turer. Jag har handlat och fixat och är nu laddad för att åka iväg...

Helena och Jill hämtade vi på stationen  och vi åkte ut till stallet för att pussa på Polly och sedan käkade vi thaimat vid Åleviken samtidigt som hundarna fick en promenad och lite kvällsbad. Sedan har vi handlat mat för veckan och nu är det väl snart dags att hoppa i säng. Imorgon åker vi till Bjuv där jag ska tävla både ind. och med lagen innan vi drar vidare till Danmark! Så på återseende....

Fånga dagen!


       
9 Juli 2010  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida