- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Gullunge och superprinsessa!

Tyvärr blir det ingen rapport från möhippan idag heller. Min dator vill helt plötsligt inte känna vid sig att det kopplas in en kamera. Skumt.

Idag hade jag fyra missade samtal på mobilen när jag kom ut från ett möte på jobbet. Det var Ella som hade ringt och var så sugen på att följa med och rida. Och självklart fick Fasters favorittjej göra det. Mamma hämtade upp henne i Billdal och kom till stallet där hon först fick rida ett pass i paddocken innan hon fick rida barbacka till sommarhagen. Snacka om att en nöjd tjej hoppade in i bilen efteråt.


Nöjda tjejer efter ett pass i paddocken!

Efter stallet åkte jag till hundklubben. Hade agilityabstinens helt enkelt. Mötte upp Rosa och vi tog en promenad innan jag byggde upp en bana. Klubben har bl.a. köpt in helt nya balanshinder och superlätta hopphinder vilket gör det hundra gånger enklare att träna och flytta hinder när man vill göra en ny kombination osv.

Fokuserade först på enskilda moment och passager som starter, slalomingångar, att kunna lämna helt samt backa i motsatt riktning, hopp-back vid oxer och balanshindrena. Dessutom körde jag banan två gånger (felfritt + fem fel) och var supernöjd med min superprinsessa.


Dagens bana!


Min superprinsessa!


Slalom, slalom, slalom!


Sarah och Combat kom upp och körde lite lydnad och agility och när vi var färdigtränade gick vi av hundarna runt militärfältet. När jag satt i bilen insåg jag att jag var sådär härligt nöjd med träningen -  kvalité är verkligen så mycket bättre än kvantitet. Vi har ju trots allt inte kört agility på väldigt länge...

Nu ska jag hoppa ner under täcket och försöka sova så jag orkar morgondagens arbetsdag lika lätt som dagens. Inser att jag ett otroligt varierande och roligt jobb på en otrolig arbetsplats med otroliga kollegor - me like!Visst är det mål och mening med vår färd,
men det är vägen som är mödan värd.

Karin Boye


       
16 Augusti 2010  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida