- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Trött.

Just nu tillbringar jag varje ledig minut jag har på soffan eller i sängen. Är trött och tillåter mig att vara det. Inte likt mig men ibland har jag dagar som jag inte heller känner mig på topp - sådana har jag just nu...

Helgen har tillsammans med hundarna bestått av promenader samt lite lydnad- och agilityträning. Zessi vilar sig mest i form men får göra lite smått och gott, Meg ska jag få mer säker på balanshindren (hon tycker de är läskiga) och Janis tränar jag agilitymässigt vidare med kontroll och samspel medan jag gett mig på att träna lite lydnad också. Vem vet, kanske gör vi entre på en klass I tävling en dag. Den som lever får se.

Idag har jag dömt freestyle då Göteborgs Hundungdom anordnade kval till Agria Freestyle Cup. Flera duktiga ekipage och det är så roligt att se fantasirikedom och glädje hos våra underbara hundungdomar.

I vecka blir det bara tre arbetsdagar, jag har faktiskt tagit ledigt torsdag och fredag. Torsdagen är helt oplanerad förutom att jag har agilitykurs på kvällen och på fredag åker det stora gänget till Rättvik för agilitytävling, bowling, god mat och härligt umgänge. Ser fram emot det.

Sedan har jag anmält Janis och mig till ett vallningsläger i slutet av månaden. Har inte träffat får på över ett år (sedan hon operarade bort livmodern) men ja, ja... Får se det som lite aktivering och som en rolig grej bara!

You and me, me and you
There couldnt be a better two,
To be blessed and know the meaning of true love.


Rosie Thomas


       
31 Oktober 2010  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida