- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Same, same...

Rubriken kan vara exakt samma som förra gången jag bloggade. Livet rullar vidare...

Under veckan har jag hunnit med att träna lite lydnad. Eller så lite är det kanske inte för det är ju den sport som jag nu kan ägna mig åt i samband med att Janis byggs upp ordentligt efter skada. Det som är roligt med lydnaden och när jag tränar med andra är att jag nästan varje gång går hem med flera tips rikare och tränar vidare för att utforska på egen hand - tack alla!

Tisdag och fredag tränade jag i Kungsbacka, i lördags på en konstgräsplan i Påvelund och idag i manegen i Kungälv. Riktigt roligt och Janis börjar faktiskt tycka det är lite kul och ögonen lyser när hon vet att hon gör rätt. Värre är det med matten, jag känner mig verkligen som en nybörjare och att bara gå rakt är ju ett moment i sig. Men vi lär oss varje dag och det tycker jag är så roligt, alla börjar vi ju någon gång med något nytt!

Förutom lydnad har Janis och jag varit på Blå Stjärnan och simmat. Hon är så lugn och fin i vattnet och vi fortsätter med samma program och upplägg under dessa träningar. På tisdag ska vi till massören igen och då hoppas jag att saker och ting går och rätt håll. Jag tejpar tån/tassen varje gång vi är ute och jag har inte sett minsta hälta sedan i julas - underbart!

Under helgen har vi även haft sällskap av (s)tollaren Lowa. Janis och hon är verkligen kompisar och trots att Lowa är lite terrorist emellanåt är hon otroligt mysig och lätt att ha och göra med. Hon har fått träna lite agility och simmat förutom promenader och lite hjärngympa!


Att träna på konstgräset var rena lyxen!


Kompisarna!

Än mer inom hunderiet har det blivit då Sveriges bästa lokalklubb Göteborgs Hundungdom har haft årsmöte på Gothia Towers. Jag har verkligen mitt hjärta i denna klubb och önskar den nya styrelsen ett stort lycka till! Efter årsmötet gick vi på Universeum och såg apor, ormar, fiskar och alla andra djur och växter som finns på vår jord!

Förutom hunderi och stall där Polly har gått riktigt bra har jag varit ute och varit social. I fredags var det After Work och liksom alltid är det trevligt att umgås med mina härliga kollegor + B2 som kom efter en stund. Det blev bl.a. supergod öl på en Holländsk pub.

Igår firade vi Zessi framgångar på tävlingsbanorna med dubbla championat, SM-brons, DM-guld och alla andra fina resultat vi har lyckats genomföra utifrån våra förutsättningar under åren. Nu går världens bästa Zessi pension, 11 år gammal, och detta firade Minna och jag med en helkväll på Isbolagat på Donsö tillsammans med Stefan Andersson. Han är liksom alltid riktigt bra och denna föreställning var lite mindre och mer intim och maten var toppen.

 
Bästaste Janis och Zessi...

Nu är det dags att ladda upp för en intensiv vecka, men snart är det helt igen. Belive me!

Gör vad du kan
med det du har
där du är.

Okänd


       
6 Februari 2011  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida