kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


prövningar blir det inte för många av....

Just nu i Ängelholm blir alla inom vård omsorg prövade om vi kan ro hem denna seger än en gång mot covid19. Vi kämpar , vi går på knäna, och vi gör allt för våra gamla!

inom dagarna så får vi en bonus på 5500 kr som vi fått för vårt kämpande inom denna pandemi. ett kämpande som har ställt oss alla på kanten och verkligen ställt upp för varandra. Vi hjälps åt och vi gör allt för att inte bli sjuka eller smitta dom gamla. Men när övriga av befolkningen inte kan lova att hålla restruktioner, när man springer på väla, i Helsingborg , shoppar alla dessa julklappar , julhandlar och skiter i vad regeringen säger.. ja då är det fan illa. ni som gör detta borde kanske ta jobb inom vården och hjälpa oss som sliter för att ni skall må bra, att ni skall klara er från covid,, alla som vill överleva och träffa sina anhöriga igen. Detta är inget skämt som vissa tar det som eftersom ni inte kan stanna hemma och istället shoppa på nätet som andra gör bara för att inte få denna skiten till sjukdom.

Ja vi får se vad detta slutar som och hur ¨många som klarar sig från andra vågen och som flera andra tror så kommer säkert tredje vågen efter jul och nyår då alla skall parta loss och träffas för att fira jul. Hoppas innerligt inte att de kommer en våg till. vi får ingen semester, vi får jobba extra, jobbar hela dagar och allt för vi inte skall gå under med pandemin.

Ja men detta är allvar!

Andra prövningar är att inte bli sjukskriven, ätt hålla sig frisk och hel så inte rygg helvetet smäller igen, det pratas om en operation men nu satsar jag hel hjärtat på att gå ner i vikt och kosten kommer från Nico metoden som jag har lyckats med innan, men nu skall jag fan ro denna i land. dom brukar säga 3 gången gillt och de är just vad det är nu. Jag har till den 28 januari som jag skall vägas och mätas innan dessa skall jag inte stå på en våg eller mäta min midja. jag skall kämpa och jag skall göra mitt bästa, dels för min sons skull så han har en frisk och allert mamma, och dels för min egen skull. när man tittar på gamla foton så tänker jag så vill jag se ut igen men fattar att de lär jag inte göra för de är 20 år sedan jag var ung snygg och fastare i kroppen, dock inga barn men hade min häst som jag hade. träna aktivt både på gym och friskis o svettis.

nu tänkte jag sätta punkt här för att ut i detta underbara blöta väder och hämta min son som snart slutar skolan för dagen.

       
9 December 2020  | Ja då nalkas det mot jul och nyår | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida