Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


megarus

I dag har jag varit på Gärdet och mega rusat. Jag blev kär i Tysons flamma Myran, kan inte rå för det, men hon har kanske den rumpan som luktar bäst i heeela världen. Jag tror jag dras lite till äldre kvinnor jag. De har ofta lite mer temprament.

Det var så många mopsar på ruset så jag kan inte ens komma i håg alla nu. Men redan på bussen dit träffade vi Uffe, Yoda, Emma och Kerry. När vi kom till Sjöhistoriska museét så var där hur många till som helst. Vi tog oss över hela gärdet mot det där hundfiket. Jag måste ändå säga att jag hellre springer och rusar i Nackareservatet än på gärdet. Hu vad många stora lösspringande hundar det var där. Inte för att jag är rädd eller så, men lite jobbigt att behöva hålla koll på allt och alla. Det kom bland annat en stor brun pudel som höll oss sällskap en bit. Den trodde nog att den också var en mops, eller så var den helt enkelt avundssjuk på att vi hade det så roligt.

Snuffe hade handlat en jättefin svart fluga med vita prickar som Yodas mams gjort. Jag provade ett täcke, men det var visst för tjejjer, jag var iaf för tjock om magen för täcket...

När vi kom fram till "Himelska hundar" så fick jag en liten meze-tallrik. Den var gudomlig med skinka och allt möjligt gottitt på.

Till och med Gammel-Malte var med i dag. Han är så gammal och klok.

Efter ruset åkte jag, mams och paps hem till Lena. Jag var själv en stund med Tyson, och hans mams och paps. Jag ska ju bo där lite om ett tag så vi provade och såg hur jag kände mig där utan mina tvåbeningar. Sen åkte vi bil och de lämnade mig här hemma i Freddan. Det ska bli så jättekul att bo hos Lena och Frolicmannen.

Men nu måste jag sova lite. För det har varit lite mycket i dag, till och med för mig.
10 September 2006  | maltebloggen | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Malte Ådinsson                                             Skaffa en gratis hemsida