Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Träffade syrran i dag.

I dag var jag hemma med Björn hela dagen, nästan i alla fall. Vid tre gav vi oss i väg först med tunnelbana och sen med buss. Vi kom till en jättestor djuraffär och där kom Mams. Jag blev så jätteglad, som jag alltid blir när jag träffar henne.

Vi satte oss vid flygplatsen och väntade. Jag visste ju inte då vad vi väntade på. Men så åkte en grön stor bill förbi och en kvinna vinkade. Vi gick åt det samma håll som bilen åkte och där mot oss kom tillslut två mopsar och en stor rottweiler.

Jag fick inte hälsa på rottisen, men Lilltjejen som var med var syrran!! Hon var så liten. Tänk hon verkar ju knappt ha växt alls sen jag såg henne sist, eller det kanske rättare sagt är jag som har växt.

Det var jättekul att träffa syrran och Gullvivan, henne har jag ju inte sett på länge heller. Hon hade visst flyttat med Åsa till Gotland hon.

Lisen som Åsas mams heter klämde massor och gullade med mig, så henne tycker vi mycket om.
8 Oktober 2006  | maltebloggen | 1 kommentar
Det var så kul att få se dej brorsan, var lite skraj ett tag, träffade nämligen en annan Mops i helgen som hette Harry, och han var BUSIGARE ÄN JAG, och det vill inte säga lite, sen var jag ju med på det där mh, tur man inte är rottis, verkar vara mycket jobbigt, man måste klara av en massa prov hit och dit, va nu det ska va bra för. SÅ TACKA VET JAG ATT VA MOPS DÅ HAR MAN DET BRA, men just nu är matte väldigt sur på mej, jag har stått i fodersäcken igen och käkat, ja vad gör man när man alltid är hungrig???? passade inte min matte alls, då vi tydligen skall på utställning i helgen och jag var tjock som en gris sa hon, i bland kan hon vara rätt dum min matte. Kram i alla fall från mej åsa med fam
Skrivet av Lisen Lundström den 12 Oktober 2006 14:06
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Malte Ådinsson                                             Skaffa en gratis hemsida