Balkan Memories -08
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Saknar svarv

Veckans utejobb blir klart imorgon, Skönt! Satte nya "barkbusters" på @n, kom på att köpa KTMs original grejor = bra pris & lätt tillgängligt :-) och dom passar i princip rakt på hhhrrrmm förutom då att det blir för nära kopplingshandtaget så det blir inne när man kopplar ur också ska vi inte snacka om semester gasen som höger sidan fick :-D Nu säger ju den händiga, men det är ju bara att svarva två distanser ...... jo, sant! men jag har ju bytt jobb och där stod svarven som gjorde att jag inte köpt en hem till verkstan :-( Aja det ska väl lösa sig nu när jag får lite tid i skåne innan helgen.

På fredag blir det provpackning av maskinen och sen en härlig GPS guidad tur upp till Ringenäs Halmstad där den grymma UN-Meet ÖS hålls hela helgen, alltid kul att träffa alla veteraner och andra tokstollar :-) Får följe av Greger på sin Highland, skall bli kul nu när det var så länge sedan vi körde ihop.

GPS, kör du båge och gillar resan mer än målet, grusvägskörning eller bara hatar motorvägar så är en GPS den absolut bästa investeringen i ert mc åkande som ni kan göra, helt seriöst!!! det kan tyckas lite "gubbigt" att fästa den på styret men gör en rutt hemma kortaste sträckan till eventuellt mål och bara njut av den ena grymma vägen efter den andra. Jag personligen har aldrig njutit så mycket av min mc körning tidigare som nu efter inköpet.
8 Juli 2008  | Balkan Memories | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Jonas Jonasson                                             Skaffa en gratis hemsida