Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Blandad kompott

Ligger i sängen igen.... Dags att möta kudden snart... Tänkte bara skriva av mig lite... Väntar fortfarande på de förbannade papprena från sthlm... Men fick höra, att om jag inte har fått de från och med första riktiga arbetsdagen, så klassas jag som fast anställd, o inte som provanställd... Om nån vet mer om detta får de säga till :)

Imon blir det fullt upp... Fattar inte hur man skall klara sig utan lediga dagar sen... Skall skjussa Stefan till jobbet, senare hänga på låset till Xtravaganza kl 8 o träna... Träning o dusch där, för att åka vidare till Frölunda torg... Där skall jag träffa Anna-Lena o ta en snabbfika... Sedan gasar vi vidare till Nordstan för att ha lunch med Marie, var hur längesen som helst vi sågs! Skall bli riktigt mysigt...

Drar därefter vidare till HML, tror jag, om inte Stefan kan få skjuss på annat sätt till Liseberg, om det inte regnar.... Gå där o mysa lite grann... Sen blire o rulla hemmåt o packa det sista inför resan... vi åker i övermorgon, vilket e helt sjukt.... Hösten har verkligen gått jättesnabbt!

Projekt under dagen blir att gå i mina snygga skor! det gör förbannat ont, men det måste ju gå nån gång! O vart lär man sig inte det bäst förutom i Nordstan o Frölunda torg?!

Angående snabbt e det helt sjukt... började ju äta förra fredagen, efter nästan 11 veckor på pulver.. Har ätit en vecka nu, o kan väl säga att jag fuskat lite, men har inte fått i mig för mycket kalorier iallafall! Offrat några shakear bara...

Drar med mig datorn till egypten, men tror nog att jag skall hinna med ett inlägg eller två innan vi åker!

 

o så måste jag vattna blommorna innan vi åker.... Suck.... 

16 December 2008  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida