Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


21/12-08

Söndag: Idag, en heldag på poolområdet igen… Ja, vad skall man säga… Vi njuter, o badar, o dricker, o njuter, o badar o dricker… Precis det vi skall göra, ha semester! Men sen så kommer Alberth, o säger typ… Öhh, på måndag skall ju jag jobba, så mellan vilka tider skulle vi ut, för jag måste ju kunna svara i telefon, o där ute finns väl ingen täckning…. Suck! Han visste väl för fan detta i lördags när vi bestämde detta… eftersom han fick jobbat klart i fredags… men det berättade han inte… så nu blir det antingen resa på tisdag, eller på måndag utan Alberth…. Bryr mig/bryr mig inte…. Blir så trött…

en skön dag vid poolen

 

Sen drog vi då till massagen.. Det började med Jaccuzzi i ca 10 minuter, sen in i en kokhet bastu. Mamma gick ut ganska snart, hon började känna att hjärtat började bli belastat, o vi orkar inte med någon mer hjärtinfarkt i år… Markus gnällde som en hundvalp, o Stefan med, men jag tyckte faktiskt det var riktigt ok för en gångs skull… kunde andas riktigt bra o njöt rentav av värmen… när gnällspikarna äntligen blev utsläppta så kom nästa moment… In i en ångbastu. Den var också skön, men automatiskt blir man ju fuktigare eftersom ångan är där…. När de öppnade dörren, sprang Markus ut o flämtade.. Där kom en tjej o mötte mig… Har inte sett en enda tjej på resan som arbetat, men det är ju inte så passande i det här landet att killar rör tjejer o tvärtom, så det var väl lika bra det.. De förde in oss i ett rum där vi fick lägga oss på magen, de över en handduk, tog en blandning av kokosflingor och olja o började dra mot handflatorna, jag o Markus, som var i samma rum, höll på att bryta ihop av skratt. Det hela blev ju inte bättre av att de gjorde likadant på fötterna. Sen så masserade de in detta på hela baksidan av kroppen, efter det fick vi vända oss så gjorde de det på framsidan också.., När de var klara med detta moment, bäddade de in oss i handdukar om kroppen och håret o gav oss en ansiktsmask med, jag tror, gurkmeja i, för det luktade så väldigt mycket. Två gurkskivor för ögonen o bara ligga o vila en stund… Efter 10 minuter kom dem o ledde in oss i duschar, där vi skulle skölja av oss all kokos och gurkmeja.

Efter det tillbaka till massagerummet, ytterligare handdukar på oss o så satte de igång med massagen. De började med fötterna, även om man var tvungen o göra lite profylaktiska övningar för att överleva vissa grepp. Sen tog hon både benen, både masserade, bankade o drog. Det fortsatte vidare över hela kroppen, det var inte alls dumt.. Avslutningsvis fick vi ansiktsmassage, och så slutade hon med att massera hårbotten. Det är ju så underbart så det inte är sant..

Mini Moto

Mini Moto, Moto Motos bror från Madagaskar 2 :)

 

En dag vid baren..

kvällen blev bara slapp, som vanligt, vi åt grillbuffé på huvudrestaurangen idag, riktigt goa köttmedaljoner.. Spelade lite skitgubbe, lite biljard, så tog dan slut igen… Vi får väl se om det blir resa imorrn eller på tisdag då…..

28 December 2008  | Resor! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida