Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


22/12-08

Måndag:

Trots att det är p.g.a Alberth vi inte visste hur vi skulle göra idag, så var det likförbannat jag o mamma som fick gå ner till stranden för o kolla om vi kunde byta dag. Vi traskade neråt strax innan åtta, för när vi hade varit där i går kväll så hade de stängt, och sa att vi skulle återkomma kl 8 idag istället. Vi hittade någon tjomme där, men det var badvakten, men han meddelade att vi skulle vänta, ordagrant, ”ett ögonblick”. Jag o mamma gick o spana läget lite, tog kort på lite blommor, spanade på en kanin, o väntade.. Till slut kom en annan gubbe, också han badvakt, o han sa att vi skulle vänta 10 minuter…. När det totalt gått 35 minuter, så kom äntligen en gubbe med blue sea-trycket på bröstet… han tog vår lapp o pep iväg in i ett hus, o i andra änden kom en annan gubbe ut, med vår lapp i handen.  Han hette typ Rania, och sa att det inte var några som helst problem att byta, så det var bara att komma vid utsatt tid imorgon, så kunde vi njuta av en fantastisk dag.

Frukost återigen, efter det sprang jag o Stefan ut o köpte sololja… vi har så höga faktorer på sololjan vi hade med oss, så vi kände att vi ville ha lite extra färg o ändå skydda oss, så det fick bli en åtta till slut.. o som vanligt, blev det poolen igen… idag pressade vi riktigt, eller ja, vi pressade inte, vi låg o njöt helt enkelt…. Det var klarblåhimmel, men blåste en del, så jag badade bara två ggr, iofs lite längre stunder, solade resten av tiden.

Efter badet blev det dusch, lite spanande i spegeln efter solbränna, lite relax o så vidare…  

Utsikt uppåt

Utsikt höger

Utsikt framåt

Utsikt vänster

 

Som vanligt gick vi efter en stund o spelade lite biljard, tills maten öppnade, vi åt, o jag tror att Markus o Aberth stack till Sekkala centrum efteråt… mamma tog ensamtid, pappa låg på rummet o jag o Stefan spelade kort. Sen kom natten igen….

31 December 2008  | Resor! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida