Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


KALLT!!

Nu är det redigt kallt ute... -12grader... Var ett bra initiativ att åka till ikea o köpa ljus idag... plus någa krokar till hallen, vår klädhängare kapsejsade igår, men nu skall de inte ge sig i första taget!

Jättekallt

Var som sagt på ikea, tipsade svärmor om billiga o stora gröna växter, samt mindre, som inte behöver så mycket vatten.. hon skulle nog dit imon o spana sa hon.. Sen handlade vi på coop.. ringde emma o kollade om de var hemma... det var de inte, synd! Men efter ett par minuter ringde hon, o resultatet av samtalet blev en påse med korv o bröd, ketchup o senap samt en engångsgrill o så begav vi oss till rådasjön.. Där grillade vi efter lite om o men, men det blev ett lyckat, men kallt, resultat.. Efteråt drog vi oss hemåt o började elda våra ljus samt invigde våra svindyra tofflor från ikea.. 19 kr paret... men de fyller ett syfte...

Imon e det jobb igen, o tisdag ledigt... sen på onsdag kanske man kan få in lite rutiner igen, bla börja på helfart igen o ta några kilon till... E inte riktigt nöjd än, men vi får se... E ju inte lika motiverad denna gången, men vet ju att det fungerat innan, då borde det fungera nu med... jag skall ge det ett försök iallafall..

på onsdag öppnar husbyggarn igen, så till helgen drar vi nog dit o börjar så sakteliga prata med det om våra drömmar o planer o dylikt, samt försöka planera in ett möte där de kan se tomten...

Kurry har det bra

OBS: Aurora-flaskan i bakgrunden är uppdrucken av Emma.. Fråga henne hur hon kände sig efter den :)

 

När det blir töväder skall vi låna en minigrävare o gräva ut för mitt lilla växthus på gaveln av skjulet, och förhoppningsvis kunna flytta in alla växterna där... Då blir ett rumt tomt och då blir det det röj av skjulet, mm. Skall kolla med Bertil o tysken om de vill va me o dela på en container när vi ändå har en här, om det skulle behövas..

nu skall jag fördriva tid på anant! Vi hörs!

Vickan

4 Januari 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida