Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Suck

Vi var på banken i torsdags...O tja... Vet inte riktigt hur det gick... Vår bankman, eller bankkvinna, var totalt orutinerad... Hon visste ingenting, o fick springa till sin kollega flera ggr, o ändå glömde hon grejer o fick springa igen... fan va trött man blir... O så hävdade hon att vi skulle ha ett entreprenadkontrakt, så vi frågade vad det var, men det kunde hon inte ge oss svar på, även om hon gick till den där kollegan igen, frågade 5 ggr, o fortfarande inget svar på entreprenadkontrakt.... Till slut blev vi nästan snea, o då, när hon för sista gången gick till kollegan, så kom det fram att det var inget vi kunde ha vid det här stadiet eftersom vi bara fått en offert, o inte bokat själva bygget än.. NÖTTER!!! 

d

Var på xtravaganza i onsdags, har börjat på lifetimemötena nu, så det går framåt... Gårfortfarande på helfart, me nu går det stadigt neråt igen, så man kan ju hoppas att det håller i sig... Stefan var hos Morm o Morf under tiden, o så när vi åkte ble han änna konstig o sa att han inte visste vad han skulle äta, men ville gärna ha en pizza... O det va ok för mig, hade ju ätit massa goa grejer i helgen som var, så jag kände mig stark... Vi kom hem, o han åt upp pizzan o det var ur världen, när han säger att han fortfarande var hungrig, o gick o poppade popcorn! Då var måttet rågat... Var sugen på popcorn i helgen, men vi had einga vad jag visste, o så tar han o hittar o poppar det... Jag blev sur/sugen, så jag gick o la mig... Fan... Men, snart har jag nått min målvikt, så då kan jag ju äta riktig mat igen, o då blir nog tillvaron lite lättare igen....

Popcorn

O detta förbannade vädret förstår jag mig inte på... Nu när man för en gångs skull planerar in ett bygge, gräva grund o grejer, då blir det så mycket snö som det aldrig funnits här innan, o dessutom kyla o tjäle! Fan va irriterande... Lars-Erik o Ludvig kommer idag, de skall elda lite, o grilla pinnbröd. Stefan kanske tar med sig gossarna o hämtar maskinen idag ändå, så kan vi ju se hur det är med berget... Blir lättare o skala berget, men svårare o rätta till massor... men börjar det bara hända nåt så blir jag nöjd... Förbannade snöväder!!

Det är fler än mig som inte tycker om snön...

Stefan var ju o jobba idag... Fick inte somnat om ordentligt... Lite trött o kinkig idag....

Tjing crying-baby.jpg

 

 

 

21 Februari 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida