Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Huffa! Huffa! Huffa!

Nu är det kris,- och katastrofläge här i MIN koja, må jag uffa! Det är nästan så jag saknar uff över vad som händer, men jag ska göra 1 försök att förklara ändå.
Huffa!

Vad som händer?
- Jo, det började för några dagar sedan. Sol-Britt började bli konstigare än vanligt. Hon gick runt här i kojan å strök sig mot allt å alla och sträckte på sina ludna spiror åt alla håll. Och inte blev jag klokare när hon höjde volymen på sina mjaouuu 1 litet snäpp heller. Och det var inte bara vanliga mjaouuu heller. Nädå. Utan hon fnattade runt och lät prrrrrrr också! Det lät så mycket att matte hade svårt att somna på kvällarna, men det gjorde inte så mycket. Om ni frågar mig alltså *fnrr*

Nåväl. Så långt var nästan allt normalt i alla fall. Men vad tror ni hände sen?!
- Jo, då började fabbo Torsten att låta prrrrrrr och mjaouuu också. Asså - är han inte riktigt klok han heller??? Vad händer i MIN koja???
Men vet ni vad det värsta av allt är?
- Jo, de gulligullar i MITT kök dessutom!!!
Nu tänker jag inte visa några kort på deras amorösa å gulligullande begivenheter med hänsyn till alla puppisar och blyga pinglisar som läser min Blogg. Nädå nädå. Men här kommer ändå 1 kort på Sol-Britt när hon tok-rullar sig på golvet efteråt. Undrar just varför hon har 1 sån lysten blick. Uhum!

Tilläggas ska väl att fabbo Torsten inte tycks ha nån koll på läget alls. Han har visst inte fattat att hans ammunitionslådor är putsväck - så hans Magnum skjuter ju bara lösa skott numera.
Vilken flane, uffar jag bara! *fnrr*

 

*FnattFnatt* från Sture

19 Mars 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Mjeuuuuuuuuu Sicket sött pingel du delar kojjs med! Asså, det är bara såååå läckert med durrande mjauuuuiiiisar o prrrrrrrrranden! *durrar med morrisarna* Se nu till att låta dina hyresvärdar vara ifred med sin amorisitet!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 20 Mars 2009 20:31
Du Sture, D är MARS månad=kattmånad så ja har de lika dant här hemma. D purras å låter MMMmmjjjjjaaauuu dag som natt här. Va tro du om att vi skaffar oss varsina pinglisar å tar in på1 hotell nån stans? vi kan beställa "romservice" med en massa karrameller å gotter. Ligga i sotr säng å mysa tills månaden är slut. Va sägs om D Sture //FabboEvert

Webbplats: http://www.nogg.se/briang
Skrivet av FabboEvert & Lillan den 20 Mars 2009 14:07
Hettan ligger verkligen i luften ;) The heat is on....så att säja :)

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kerstin o Birgitta den 20 Mars 2009 11:27
Välkommen till klubben Sture! Här har vi haft det så, så länge vi kan minnas (eftersom katterna kom lååångt före oss) hihihi. Det som är bra tycker vi är att katterna helt plötsligt ÄLSKAR oss och vill gosa oss hela tiden (vilket de inte vill annars). Mamzen tycker det är lite sisådär... hon vill gärna sova gott på natten... Vi har ju ingen egen fabbo Torsten, men ute på altanen brukar de sitta stiliga kattherrar och Mjauuuua hela natten lång....

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Strimman den 20 Mars 2009 09:53
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida