Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Kurs i nyköping

I Förrgår så kom Diamond hit, vi har inte träffat honom på jätte länge så det var mysigt att få känna lite på honom.. Eftersom svartingarna slogs sist de träffades så fick de inte ses med än genom rutan, Prins var lite rädd när han såg Diamond men när han fick sitta i mammas knä vart han lugnare ;) På kvällen skulle Johan provköra bilen och tog med sig Diamanten till sina föräldrar och när han skulle åka hem därifrån vägrade pojken att följa med, och eftersom hundarna här får ganska mycket som de vill så fick han stanna där över natten, till svärfars stora glädje. =) Dom gillar verkligen varandra och sen lagades det mat så kanske hoppades Diamond på en fläskfilé eller nått...?

I går var Mio och jag på Nyköpings bruks och gick en tävlingslydnads kurs för Anders Svensson och Helene Lindström, mycket givande. Vi gick igenom treans moment, hur dommarna ser på ekipaget och lite mental-inställning.

På kvällen var det 50 års kalas för svärfar, mycket trevligt att träffa hela släkten, alla utom 2 st kusiner till Johan dök upp =). Efter tolv åkte vi hem och jag hade nog trott att hundarna skulle vara mer trötta än vad de var, speciellt Mio. En period under festen när det var som mest högljutt så upplevde jag att hundarna vart lite oroliga så då fick de ligga i bilen en stund, men annars inget. De fann sig med alla människor och kelade nog med de flesta, tillochmed Johans halv-hund-rädda-farbröder fick sig en och annan kyss *haha*

Men idag... ojoj efter världens sov morgon kommer vi upp till strålande sol och hundarna vill ut såklart. Jag följer efter och när jag ätit min frukost tänkte jag att det vore ett perfekt tillfälle att träna och fundera på gårdagens kurs.... Mio var seg och lunkade fram på inkallningen. jag inbillade mig att det var för värmen men hon ville inte ha vatten... så var det dags för rutan (som jag vet att hon kan) men den lilla ungen ställer sig halvvägs och glor på mig som " vad vare du ville" då lägger jag favvo godisen mitt i rutan och tänker  nu kommer det gå klockrent, men aj vad jag hade fel. samma sak händer om och om igen även fast jag står ett par meter ifrån rutan, ungen varvar att springa (läs gå) några meter med att bara titta undrande på mig...!!??? Va nu då?? så jag flyttar rutan till vårat vanliga ställe (ifall det var det som var felet...) men där händer samma sak. Antagligen var hon så trött av gårdagen så hon orkade inget, ville inte leka heller... Men efter några timmars vila så var det nästan samma pigga tjej igen. Det tog nog hårt på henne att gå kurs och vara på stor-kalas ;)

I morgon bär det av till sälen med svärföräldrarna och svågern + sambo. Bilen är packad, nu ska vi bara sova och sen tömma kylskåpet sen kan vi nog åka :)

Kram

Glad påsk!!

11 April 2009  | Träning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida