Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


3:e kurs tillfället

I söndags så var det dags för 3:e kurs tillfället med Prins, vi gick en skogs promenad och kvinnan bakom oss var lite o-observant och kom för nära vilket Prins inte gillade... mamma gav onda ögat direkt *hihi* så sen höll hon sig på avstånd.

Prins tyckte kursledaren var lite läskig och ville hellst inte att hon skulle hålla i hans koppel, rätt som det var föreslog hon att hon skulle ta ut sin "gammel-tik" så Prins fick lite social träning..

sagt och gjort ut kommer tiken på 9 år, Prins var lite oförskämd tyckte jag för han morrade *så får man inte göra mot tjejor!!"

kursledaren tyckte att vi skulle släppa ihop dom och efter en stunds velande gjorde jag som hon sa, och det gick jätte bra. Lite osäker var han men hon (tiken) var lugn och visade honom hur man ska beete sig. sen satt lilla pojken i mammas famn när vi åkte med Katarina och Cecilia hem till mina svärföräldrar. Där hittade jag min man och en överfylld bil, han hade nämligen varit och handlat en massa jord och lite matvaror..

i veckan har hundarna haft det så bra att någon av oss har varit ledig varje dag hittills så de har kunnat vara ute på tomten hela dagarna.

I dag så fick jag mig ett ryck efter träningen med Katarina... så jag flyttade en massa mur-sten och rensade ogräs och fyllde på med ny jord så nu har vi ett nytt land/rabatt... ( jag har inte bestämt än vad det ska bli för blommor/grödor...) sen fick sig några inne-blommor sig en omgång av jordpåsen och därefter sådde jag lite nya örter. Ganska effektiv dag om jag får säga det själv.

Nu har jag sån träningsvärk så jag håller tummarna att jag kan ta mig till bruks i morgon.. Måste verkligen försöka för vi ska både träna och prata om den kommande träningshelgen, sånt skoj vill man ju inte missa! Efteråt är det tänkt att jag ska jobba... men som det känns nu så blir det svårt, mina armar är nämligen avdomnade *ajaj* ;-)

kram på er

 

 

23 April 2009  | Träning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida