Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Lite Gott & Blandat

Till att börja med så vill jag visa 1 alldeles underbar teckning som mamsen till Trubbel och Elliot har gjort!!! Teckningen föreställer rott-Alma och mig. Och Signe är förstås också med *fnrr*
Så där såg vi alltså ut, rott-Alma och jag - då hon gjorde nåt som var lite av det roligaste hon visste. Dvs att mangla mig! Då kom hon susandes i full fart medans jag kröp ihop som en liten boll av skräckblandad förtjusning och bara väntade på manglingen *fnrr*
TACK tant Katarinah för denna jättefina teckning!!!!Sture å Alma

För övrigt så är jag kvar i 08 där jag bl.a jobbar hårt med att få lite fason på min storebror, fabbo Rasmus. Jomenvisst!
Bl.a behöver han lära sig sånt som är macho. Dvs han har fått rÅsa b*jspåsar och en ny rÅsa gummipip av undertecknad. Och så behöver han lära sig lite mer om pinglisar också. Babselut! Och vem är bättre på att lära ut om dylikt än MOI?
- Jag bara undrar, liksom *fnrr*
Så igår tog jag alltså med mig honom till Flaten här i 08 där han bl.a fick träffa Pennan. Pinglan som är ihop med fabbo mILLe, alltså.
Men vad tror ni hände?
- Jo, istället för att vara Gentleman som MOI så fnattade han runt som 1 myrslok bakom Pennan heeeela tiden *fnrr*
Undrar just om jag lär ut fel. Uhum. Nån som vet? Vet du, fabboEvert?
...och så här ser vi ut, min storebror och jag!

Fabbo Rasmus är annars en snäll pojke som låter mig vara Kung i hans koja *fnrr* Jag får exempelvis gnuffsa på hans tuggpinnar när jag vill och jag får låna hans mams när jag så önskar. Och så får jag göra 1 massa andra kuliga grejjer däremellan också. Så klart!
Det enda som vällan är lite tjorvigt är att jag inte kommer upp i bingen. Den är för hög. Uhum. Gruffel! Men som en rediga mops jag är så väcker jag givetvis 1 2-bening mitt-i-natta om jag vill komma upp. Fattas bara, liksom *fnrr*

Och idag så ska jag vakta fabbo Rasmus och hans koja när våra 2-beningar ska in till den knugliga hufvudstadens centrum och fnatta runt. De ska visst shoppa lite. Uhum. Jaja..bara de handlar snuttar å gotter till MOI så är jag nöjder å blir glader i knorren!

 

*FnattFnatt* från Sture

15 Maj 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
Hmf, uppförde han sig inte som en sann gentleman mot Pinglan Pennan? Tro vad fabbo mILLe hade att säga om det...hmf!! Sture, jag tror inte att du lärt ut någe fel, de måste ha varit våren som slog till å så fick din storebror vååårkänslor, tror du inte det? Himla tur du har med fabbo Rasmus att du får vara Kung i Kojan & Gnuffsa på hans tuggisar, inte illa! Jo, så var det det här med badandet... Var lixom tvungen att hålla både ögon och nos på den där Elvis så att han inte gjorde MIN strand till sin... De går ju inte för sig att han hade pinkat in heeela stranden utan att jag så mkt som knystade om det! Viktigt att hålla på PRINCIPEN förstår du Sture. PS. Mamz låter hälsa att teckningen var störtcool & D tycket jag oxå naturligtvis!

Webbplats: http://www.nogg.se/briang
Skrivet av FabboEvert den 17 Maj 2009 09:52
Mjeuuuuuuuuu sicken läcker bild! Ser precis ut som om Signe sprötar med sina benisar efter Alman! Tur att hon hoppade högt! Mjeuuu StorMatte har fått för sig att moi ska bada! Huvva!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 16 Maj 2009 22:43
Ni tycks trivas allesammans med storstadsfamilj.Second best is not enoff.Hoppas ni fick nåt pingelrosa...

Webbplats: http://www.agathon.cybersite.se
Skrivet av Agathon den 15 Maj 2009 22:00
Ååå vilken fin teckning på dig och rottis Alma!!! Du har haft tur som fått en så snäääll storebror! Vi tyckte oxå att Rasmus var en riktigt snäll och rolig kille =)

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Qompis (Strimman) den 15 Maj 2009 20:58
Fin teckning...

Webbplats: http://www.nogg.se/HUMLANOCHMYRAN
Skrivet av Ingela Humlan Myran den 15 Maj 2009 11:38
Va bra att ni trivs ihop..

Webbplats: http://www.nogg.se/HUMLANOCHMYRAN
Skrivet av Ingela Humlan Myran den 15 Maj 2009 11:38
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida